2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه‌زمینه ای مشغول شو خب

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خانه داری خودش یه شغل هست..دوست من فکر می کنی اونی که می ره سر کار چکار می کنه؟ من یه مدت تو دفتر بهزیستی بودم یه مدت تو بیمارستان..اونجا هم باید میزا رو دستمال بکشی..چند تا پرونده به هم منگنه کنی..تایپ کنی..می شی مثل یه ماشین که هر روز کار تکراری دیکته شده انجام می دی و رشدی هم نمی کنی..یه کمی هم با بقیه سر و کله می زنی اعصابت خرد می شه

بعدم باید بیای خونه با وجود خستگی به کارای خونه برسی 

به بچه ها برسی..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

البته درکت می کنم چون خانه دارم بچه ندارم و خیلی وقت اضافه دارم..

نقاشی یاد بگیر 

من از اینترنت میناکاری روی سفال یاد گرفتم چند تا ظرف درست کردم برای خودم..

کتاب بگیر بخون..

کلاس انلاین شرکت کن

خیلیام هستن حسرت همین خونه دار شدن شمارو میخورن

نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازه‌ی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالی‌ت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسه‌ت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفته‌ی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزه‌تم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیم‌روزیتم. من همه‌ی اون چیزایی ‌ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی  _غُصه‌چیزیو‌نخورید‌توزندگی هنوز الله کریمه _💚
چجوری وقت اضافه میارید به نظر من کار خونه تمومی نداره

شما بچه دارید؟ اخه دو وعده غذا درست کردن و ظرفا رو شستن و دستمال کشیدن..همش سه ساعت زمان بیشتر نمی خواد

به نظر من خانه داری از همه کارها سختره، ن وقت و زمان مشخصی داره و ن هیچ حقوقی داره، از صبح تا شب هم به کارهای خونه برسی اونوقت یه چیزی هم طلبکاران که مثلا چکار کردی. واقعا سخته

من خونه داری رو خیلی دوسدارم ..البته بزودی میخوام یه کارگرهم بگیرم ک یکم کارم سبکتربشه وبیشتربه خودم برسم کارچیه؟تا وقتی شوهراتون هست چرا کارمیکنین؟ازپولشون استفاده کنین حالشو ببرین بابا

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

واقعا اونایی که کارو خانه داری رو باهم میکنند .دارن جهاد میکنند .من صبح تا غروب بیمارستان بودم میومدم خونه هلاک الان به خاطر بچه کوچیک و کرونا ول کردم .

اما زن تو اینجور زندکی باید از یه کدومش بزنه

به نظر من خانه داری از همه کارها سختره، ن وقت و زمان مشخصی داره و ن هیچ حقوقی داره، از صبح تا شب هم ...

دقیقا..زمان معید کار اداری تو ایران ۲۰ دقیقه در روزه..البته جا تا جا متفاوته..به نظر من خانه دارا بیشتر کار می کنن