2777
2789
عنوان

از اینکه خانه دارم واقعا حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه زمینه ای هنگم بخدا 

برو ارایشگری یاد بگیر 

برو خیاطی 

نمیدونم کانال لباس بزن تو تلگرام لباس بفروش اینترنتی

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
۲۹

ممیتونی بری دانشگاه پیام نور یا آموزش مجازی ثبت نام کنی رشته حسابداری یا مالی اگه دوس داری درس بخونی

یا اگر نمیخوای برو آرایشگری یا خیاطی. برو این آموزشگاه ها یا فرهنگسراها کلاسای هنریشونو شرکت کن

دنیا به کام دیویدشونه...
چه هنری ؟ 

نقاشی و نویسندگی، قصدم داشتم ادامه تحصیل بدم حقوقم بیشتر شه اما تنبلیم میشه درس بخونم😢😞 نمیدونم تنبل شدم یا متأهلی وقتمو میگیره

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
متاهلی خوب واقعا کار خونه هم زیاده 

آرههه خیلی🥺 چرا باید هرروز اینهمه کار تکراری بکنیم؟!😢 من به شوهرم میگم بزار ماهی دوبار کارگر بگیریم به جام کار کنه، میگه پس تو چیکار میکنی؟!😕 کلاً با آسایش من مشکل داره😂 وقتی هم که خونه‌ست هی میگه چرا اینجا شلخته‌ست چرا اونجا دستمال کشیده نشده

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
ممنون با حرفات حداقل از زندگی ناامید نمیشم 

عزیزم بریزبپاش .بیکاری بری سرکار هزارتادردومرض بگیری دورازجون ..بزارشوهرت پول دربیاره تو فقط نقش خرج کردن داری .منکه ازکارکردن متنفرم .

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم