2777
2789
عنوان

کار در کارگاه تکنولوژی

1130 بازدید | 7 پست

سلام کسی هست در کارگاه تکنولوژی کار کنه همون که مجازی هست اخه گفتن پنجاه تومن بریزید حساب تا کار مجازی رو شروع کنیم منم نمیدونم اعتماد کنم یا نه

سلام استارتر این کارگاه تکنولوژی که گفتی واقعی بود یا کلاهبرداری بود؟

خداوند میفرمایند👈🏻فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا  یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند....... حالا همین خدا یه جای دیگه میگن👈🏻 إِنَّ اللّهَ لاَ يُخْلِفُ الْمِيعَادَ:  خداوند عهدش را زیر پا نمی گذارد ،....... 🔹مطمئن باش که صداتو میشنوه.....  برای امام زمان یه صلوات بفرست💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان 

منم رفتم امروز 

واقعا پیشیمونم 

بدرد نخور 

و واقعا دزد 

نه توضیحات درستی میدن 

وقتی هم ثبت نام میکنی 

چه برای نقاشی چه خلاصه نویسی و .... باید با هزاران نفر بجنگی تا کارتو شاااااید مورد قبولشون باشه تا ۲۵ هزارتومن بدن 

فقط کلاهبرداری قانونیه

سلام دوستان خواستم بگم که شرکت کارگاه تکنولوژی کلاهبردار نیست چون من و چندتا از دوستام تو شرکت ثبت نام کردیم و الان داریم حقوق میگیریم و هزینه ثبت نام هم 80 تومنه بیشتر بود ثبت نام نکنید کلاهبردار هستن شرکت کلاه بردار نیست کسانی که ثبت نام میکنن کلاه بردارن اگه میخواید ثبت نام کنید از این پیج ثبت نام کنید خودمم این ثبت نامم کرد ادم خوبیه هر سوالی دارید جواب میده امیدوارم کمکی کرده باشم tachworkshop_33