2777
2789
عنوان

اسم چند تا فیلم قشنگ میخوام برای دانلود کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3975 بازدید | 28 پست
ابد و یک روز خیلی خیلی بهتر از کوچه بی نامه.البته اونم بدک نیست بادیکاردم خوش ساخته سریال شهرزاد رو اگه ندیدی ببین دوران عاشقی چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت عصر یخبندان ۵۰کیلو آلبالو که طنزه ولی خب طنز خوبه
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرزادو دیدم بادیگارد اومده تو شبکه خانگی یا نه
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
بچه ها تا حالا اینترنتی کتاب خریدین اگه اره از چه سایتی همچنان منتظر فیلمای قشنگی که دیدین هستم
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من خودم کتاب شما که غریبه نیستید از هوشنگ مرادی کرمانی رو خوندم داستان زندگیشه یه چیزی تو مایه های قصه های مجید من خوشم اومد
اگه شما ته تلخو دوست داری پیشنهاد میکنم کسی پشت سرم اب نریختو بخونی
اینا رو خوندم پریا جون من پارسال تو حاملگیم که استراحت میکردم و تا سحر بیدار بودم رمانای رمانکده رو خوندم خخ
سلام فیلم سایه. سایه های موازی حاج کاظم مستند هست روایت مجروح جنگه که هزینه درمانش رو نمیدن و اقای پرویز پرستویی بنیادشهید میره و اخر کارشو انجام میده اخبارم نشون داده بود یه تیکه ازش رو فیلم عاشقت شدم با بازی سمیرا حسنپور (توسریال پایتخت نقش گلرخ رو داشت فیلم خوبیه دوست داشتم) و فیلم ترنج که ترکیه پرشده مبود با بازی چکامه چمن ماه رامسین کبریتی... فقط رقص واواز و مهمونی بود معمولی بود 1- کفشهایم کو؟ 2-عاشقت شدم 3-من سالوادور نیستم 4-خبرخاصی نیست 5-شکاف 6-فیلم 4باندی 7-عشق وجنون 8-فیلم 19اردیبهشت 9-دوربین 10-دوباره باهم
11-اختتامیه شهرزاد 12-آدمهای متفاوت 13-ساکن طبقه وسط 14-تمام من 15-پی 22 16-حکایت عاشقی 17-ملبورن 18-ناهید 19-ماگنولیا 20-درمدت معلوم 21-پیاده روهای خالی 22-حکم تیر 23-عاشقهاایستاده می میرن 24-پات 25-دلتاایکس 26-کوچه ملی 27-شیوا 28-استرداد 29-گس 30-کوچه پس کوچه های شمرون 31-نردبان چوبی 32-ساعت شلوغی -33فرشته هاباهم می ایند 34-زن, مرد, زندگی 35-استخر 36-ملکه 37-دوساعت بعدمهراباد 38-این زنها 39-این سیب هم برای تو 40-نقش نگار
41-دو دوست باغ قرمز 42-شهر تنهایی -43ترنج 44-حاج کاظم 45-صبح سرد 46-نطفه شوم 47-اوهام 48-عصریخبندان 49-آتیش بازی 50-تجریش -51شانس, عشق, تصادف 52-پوسته 53-عکس خصوصی 54-دلتنگی های عاشقانه 55-پدر آن دیگری 56-روباه 57-پیمان 58-مستانه -59تمشک 60-یه شام خوب 61-آتش بس 2 62-دلسپرده 63-چارسو 63-بیتابی بیتا 64-هیس 65-فیلم دوباره باهم 66-من مادر هستم 67-رسوایی1 68-شبکه -69تو ومن 70-پل چوبی 71-دربند -72بخاطر پونه 73-ایستگاه بهشت -74دهلیز 75-برف روی کاج ها -76سوپراستار 77-مترو پل 78-پرتقال خونی 79-من همسرش هستم 80-ارتباط خانوادگی 81-گیش بریده فیلم آااااادت نمی کنیم فیلم نزدیکتر ‌دوبلرجناب خان فیلم اذر پرویز ودیگران میزبان های شام ایرانی: لاله اسکندری و بهنوش‌ بختیاری مقانلو‌و نرگس محمدی فیلم دزدی عاشقانه +ابد و یک روز+ دراکولا فیلم دختر بازی فیلم آبنبات چوبی ناردون خاک آشنا من مرگ‌ماهی التامیرا(گلشیفته فراهانی