الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه مجرد هم نمیشه ...چجوری اصلا تو کت من نمیره خرج دادن یک خانواده
دیگه برای مجرد که میشه
اما خانواده سخته
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامهدهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
حقوق شوهر من خوبه ولی همش میره به قسط دوتا بچه کوچیک دارم ماهی ۵ تومنم کمه بدون خرید لباس و تفریح
☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....