2777
2789
عنوان

بنظرتون با برجی۳تومن میشه خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 163 پست
خب بزار من یه کوچولو دیگه بهت یه چی بگم مفیده. بخونیا کلک نزنی بگی ولش کن🤣 ب یکی ۵ تا گردو دادن . ...

شایدم خدا به هرکی به اندازه جنبش داره یا اینکه اگه همه دارا باشن یا همه ندار ک دنیا دنیا نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ب خواست خودتون بوده ؟کدام شهرید ؟ خودتون چندسالتونه :؟اخه تئاین ائضاع سخت نیس واقعاااا!!!!

دختر دومم و دوقلو ها خدا خواستن

تهران

۳۲

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
عزیزم  خدا برات نگهشون داره   منم  هرچی زور زدم شوهرم دومی نخاست و خداهمذضربتی ن ...

ممنون گلم

همسر من تو نامزدی میگفت شش تا🤕😂

تو این موارد در هر صورت،حرف حرف آقایونه

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
ممنون گلم همسر من تو نامزدی میگفت شش تا🤕😂 تو این موارد در هر صورت،حرف حرف آقایونه

دقیقا هرچی اونا بگن  ب هرحال منم دیگه اصرار نکردم و تمام 

البته هر ادا اطواری دراوردما ولی نه گول خورد نه قبول کرد 

قسمت دیگه 

بچه ۲ساله ی من خرجش انقد زیاده ک دیگه نمتونم هرماه براش لباس بگیرم

بچه که هر ماه لباس نمیخواد بیشتر فصلی لباس میخواد 

هزینه پوشکش زیاده حتما 

من خودم بچم ۴ سالشه خداروشکر وضعمونم به نسبت خوبه همه جور اسباب بازی هم داره ولی ماهی دوسه تومن خرج نداره

شایدم خدا به هرکی به اندازه جنبش داره یا اینکه اگه همه دارا باشن یا همه ندار ک دنیا دنیا نمیشه

نتیجه گیری خوبی بود . من نمی گم ایراد وارد نکنید .بکنید ولی دنبال جواب بگیرید از متخصصین . ولی عده ای خواهران گل و عززززیزم ایراد وارد میکنن ولی دنبال جواب نرفتن بخاطر همون خیلی از حرفاشون پر از غلطع . اولین چیزی ک من بهش ایراد وارد کردم عدالت خدا بود و بعد از خواندن یک کتاب ۴۵ صفحه ای تازه فهمیدم عدالت به معنی مساوات نیست . همون جنبه ای ک شما میگی . 

اونایی ک میگن عدالت تو این دنیا نیست این جمله رو نمی دونستن ک عدالت ب معنی مساوات نیست . مشکل اینجاست همه چیز رو از قاب محدود و عقب افتاده ی انسانی میبینن .

ب قول الله آنها همه چیز را  با دنیای محدود و کوچک خودشون مقایسه میکنن و میگوند  چون فقیر وجود داره پس نان نیست در حالی ک کفر میگن و خدا عادل و روزی دهنده هست . 

این دیگه ازون حرفا بود مگه چقدر خرج دارین که میترسی  شاید کلاس اومدی؟؟؟😂😂😂

عزیزم پول برق و اب،بنزین،تعمیر ماشین،خوردو خوراک،لباس،و....

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی