2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیشه مگه خدایی نکرده مشکلی باشه من نمیدونستم و کلا اسباب کشی کردم همین ۵ ۶ هفته ام بود

اخه بچه قبلیم سقط شد همش میترسم نکنه اینم سقط بشه.هی خیس میشم نگاه میکنم میگم نکنه لکه بینی باشه

خودتم میدونی اشتباه کردی، دیگه تکرار نکن. درد و لکه بینی نداری ؟ خیلی نگرانی برو دکتر 

من دو سه ماهگی انقد ازین کارا کردم سه تا پتو دو نفره شستم خیس بلندشون کردم. الان میگم چه کارای میکردم خدا رحم کرد بهم

خودم میدونی اشتباه کردی، دیگه تکرار نکن. درد و لکه بینی نداری ؟ خیلی نگرانی برو دکتر  من دو سه ...

نه درد ندارم اگه تا شب چیزی نشه یعنی خطر رفع شده؟؟

کار نکن سابقه سقط داشتی باید مراعات کنی

ممجبورم اثاث کشی هم دارم کارام همه مونده.شب شوهرم میاد چهار تا تیکه جابجا میکنه اما هیچی پیش نمیره کارام همه روهم مونده

انشاالله چیزی نشه برام دعا کنین

ماست با نشاسته قاطی کن بخور جایه بچه سفت میشه روزی یک پیاله بخور اصلا بد نیست خیلی هم خوبه

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋