2777
2789
عنوان

اختلاف بر سر اسم بچم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 36 پست
اونجوری بگم قبول میکنه ولی با بی میلی،،،دلم میخواد راضی باشه همش میگه باشه من کاری ندارم ولی منو شرم ...

نخیرم بگو حضرت علی همسرشونو خیلی دوست داشتن اگه میخوای شرمنده حضرت علی نباشی عین ایشون با من رفتار کن نه صرفا اسم...چقدر پرو شدن این مردا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرعه کشی کردیم باز علی دراومد ولی من رضابت قلبی ندارم دست خودم نیست

😁😁😁😁شانستم خوب نبوده که😉

علی اسم قشنگیه 

ولی انتخاب اسم بچه با مادره انشاالله درست میشه این روزای خوب بارداریتو خراب نکن مهم اینکه خوش نام باشه

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
😁😁😁😁شانستم خوب نبوده که😉 علی اسم قشنگیه  ولی انتخاب اسم بچه با مادره انشاالله درست میشه ...

نه بابا شانس ندارم که،،،نمیدونم چطور با این قضیه کنار بیام من اصلا اهل اینجور اسما نیستم،،،اولش آروین انتخاب کردم بعدش پرهام بعدش احسان و نیکان،،،اما همسرم با هیچکدوم موافق نیست خیلی اذیتم همش گریه میکنم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

حضرت اميرالمؤمنين علي عليه السلام مي فرمايند:

«فدارها علي كل حال واحسن الصحبة لها فيصفو عيشك (3) ; هميشه با همسرت مدارا كن، و با او به نيكي همنشيني كن تا زندگيت باصفا شود .»

اینو بهشون نشون بده و بگو اگه میخوای شرمنده حضرت علی نباشی، رفتار ایشون رو پیش بگیر و با من مدارا کن. نه اینکه برخلاف میل من که مادر بچه هستم و حق انتخاب اسمش رو دادم باهام بجنگی. یه مادر باردار رو دلخون کنی شرمنده حضرت علی نمیشی؟!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "