2777
2789
عنوان

اختلاف بر سر اسم بچم😔

501 بازدید | 36 پست

من ۱۹هفته هستم بچم پسره شوهرم گیر داده اسمش باید علی باشه منم دوس دارم اسم بچم احسان یا نیکان باشه ولی میگه فقط علی میگه شرمنده ی حضرت علی میشم و اینجور حرفا،،،نام خانوادگیشونم با علی شروع میشه میگم دیگه خیلی علی علی میشه میگه عیبی نداره،،،اصلا خیلی ناراحتم واقعا برام سخته نتونم روی اسم بچم نظر بدم میگه دختر شد با تو میگم الآن میگی اون موقع هم باز یه نظری میدی میگه نه قول میدم،،،،اصلا ذوق و شوقم رو نابود کرده...

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

خب اسمشو بزارین علی تو خونه نیکان صداش کنید

حس شیشمی {95 درصد مواقع درست!} درخواست ندین خودم تاپیک میزارم  میخوام کنکور بدم امسال دعا کنید برام اونی ک میخوام بشه   منم براتون بهترینارو آرزو میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهرت سرِ خود نذر کرده که میگه شرمنده امام علی میشم

ولی بنظر منم خوب نیست که اسمش بشه علیِ علی.... 

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم

به نظرم همسرتون باید به نظر شما احترام بزارن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

عزیزم اسم امامه چع اشکالی نداره تازه خیلیم خوبه 

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

علی که عالیه🤩

نامدار باشه انشالله❤

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

عزیزم آلان حرص جوش بخوری  اون بچه دنیا بیاد چی میشه ‌‌.

هیچوقت نظر آقایون نباید پرسید...

یجوری خرش کن دیکه ...بگو تو گوشش علی می‌خونیم صداش میکنیم علی...

اسم شناسنامه ایش نیکان باشه ..

😄😄😄

یا  ودود ...