2777
2789
عنوان

همین الان دلت چی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 45 پست
دلم میخواد پریود بشم😊

برعکس من میگم کی پاک شم تموم شه 😁😣

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخاد پیام بده همه چی درست شده راضی کردم خانوادمو 

میده ایشالله میده 

از تو بهتر کجا میتونه پیدا کنه

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop
دلم یه کار خوب میخاد بیکارم خسته شدم

دعا میکنم واست عزیزم 

واست ده تا صلوات فرستادم

دیدن عشقمو🥺🥺

اوخی 

عکس یا فیلمشو ببین 😓

دعا میکنم واست عزیزم  واست ده تا صلوات فرستادم

ممنون خوشگلم عاقبت بخیر بشی منم ۱۴ تا برات فرستادم 

ببخشید شما آنلاین شاپ دارید

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
می‌خوام سرور سایت دانشگاهم تا دو هفته قطع شه😐

شدنیه فقط خرج داره یه هکر نیاز داری فقط😁

اشتي كنيم 

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
ممنون خوشگلم عاقبت بخیر بشی منم ۱۴ تا برات فرستادم  ببخشید شما آنلاین شاپ دارید

بله تازه زدم تا الان سه تا بیشتر لباس نفروختم اسم پیجم ماکوچیکاشاپ هست همه قیمتام هم زیر صدتومنه