2777
2789
عنوان

همین الان دلت چی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 45 پست
بله تازه زدم تا الان سه تا بیشتر لباس نفروختم اسم پیجم ماکوچیکاشاپ هست همه قیمتام هم زیر صدتومنه

پرفروش باشی همسر منم میخاد انجام بده بنظرتون خوبه 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
اشتي كنيم 

شنیدم ذکر یاودود محبت میاره 

پاشو دوش بگیر میکاپ کن همسرت ببوس و تمام کنار بذار همه مشکلات رو دنیا دو روزه

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرونا تموم بشه

بعید میدونم مگر اینکه معجزه شه😥

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop
شنیدم ذکر یاودود محبت میاره  پاشو دوش بگیر میکاپ کن همسرت ببوس و تمام کنار بذار همه مشکلات رو ...

تقصير خودشه هنوز برام قيافه هم گرفته 😭

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
دانشگاه پر از هکره ولی هیچ کس جرات اینکارو نداره🤕

آخ آخ جرات اگه جرات داشتم چه کارا که نمی کردیم

تقصير خودشه هنوز برام قيافه هم گرفته 😭

فدا سرت که قیافه گرفته تو مهمتریی اگه دوست داری ببوسیش برو ببوس بعد از آشتی دو سه تا محکم بزنش تا دلت خنک شه 😐😁

فدا سرت که قیافه گرفته تو مهمتریی اگه دوست داری ببوسیش برو ببوس بعد از آشتی دو سه تا محکم بزنش تا دل ...

خخخ اول دلم ميخواد بزنم تا ميخوره 

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
پرفروش باشی همسر منم میخاد انجام بده بنظرتون خوبه 

نمی تونم نظری بدم چون هنوز خودم هیچ چیزی هنوز وستم نیومده فقط توکل کردم به خدا☺

خخخ اول دلم ميخواد بزنم تا ميخوره 

نه مادر جان نمیشه اول بزنیش که 😉😆😆😂😂

نه مادر جان نمیشه اول بزنیش که 😉😆😆😂😂

دام براش تنگ شده ولي بيخي برم جلو پرو ميشه ديروز از صب تا شب رفته پيش دوستاش تازه اقا هم قهر كرده چرا وقتي برگشته من ناراحت بودم

یه جو شعور به بعضی اعضای سایت😐

امضارو بخون😶😂👇🏻                                                          میشه اول از هر کاری برام یه صلوات بفرستی میدونم خسته ای ولی بفرست ممنون🥰🥰🥰تو پست های عکسی و چالش تگ شم مرسی اه😂😂😂😁😁امضای خودمه دوست دارم توش دراز بکشم🥲والا اختیار جاهای دیگرو نداریم اختیار امضامونو که داریم😎هی خانم یواش یواش دوست دارم به خدا،،،،دیونه نشدم دارم آهنگ گوش میدم😶😐😂😂آهای تویی که این امضارو میخونی تو هر شرایطی هستی بدون من از ته قلبم عاشقتم عشقم به هیچی فکر نکن امیدوارم هرچی زودتر مشکلت حل شه 😂و اینم بدو چه دیر یا زود این روزا میگذره♥️🌻.چیز دیگم یادم اومد مینویسم فعلا دارم لاک میزنم دستم بنده دستم😂💅💅سوال درمورد رشته های رزمی داشتین درخواست دوستی و پیام بدین😊 سلامتی دریا که اسمش دخترونس ولی کارش مردونس هرکی از هدش بگزره غرغش میکنه😎🤞🤟
یه جو شعور به بعضی اعضای سایت😐

چرا 🙂

اذیتت کردن 🤔

ولشون کن بابا 

آدم پیر میشه با آدمای روان پریش 

چرا 🙂 اذیتت کردن 🤔 ولشون کن بابا  آدم پیر میشه با آدمای روان پریش

یه کابر بود من هیچی نگفته بود الکی شروع کرد حرف مفت زدن نی نی یارو که تگ کردیم پاک کرد پیامشو😐😂

امضارو بخون😶😂👇🏻                                                          میشه اول از هر کاری برام یه صلوات بفرستی میدونم خسته ای ولی بفرست ممنون🥰🥰🥰تو پست های عکسی و چالش تگ شم مرسی اه😂😂😂😁😁امضای خودمه دوست دارم توش دراز بکشم🥲والا اختیار جاهای دیگرو نداریم اختیار امضامونو که داریم😎هی خانم یواش یواش دوست دارم به خدا،،،،دیونه نشدم دارم آهنگ گوش میدم😶😐😂😂آهای تویی که این امضارو میخونی تو هر شرایطی هستی بدون من از ته قلبم عاشقتم عشقم به هیچی فکر نکن امیدوارم هرچی زودتر مشکلت حل شه 😂و اینم بدو چه دیر یا زود این روزا میگذره♥️🌻.چیز دیگم یادم اومد مینویسم فعلا دارم لاک میزنم دستم بنده دستم😂💅💅سوال درمورد رشته های رزمی داشتین درخواست دوستی و پیام بدین😊 سلامتی دریا که اسمش دخترونس ولی کارش مردونس هرکی از هدش بگزره غرغش میکنه😎🤞🤟