2777
2789
عنوان

اونایی ک داداش بزرگتر دارن بیان😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4768 بازدید | 45 پست

اوووو 😯 ۶ تا

یاد یه چیزی افتادم

یکی میگفت وقتی سوار تاکسی میشم از ترسم گوشیمو برمیدارم الکی شماره میگیرم میگم الو سلام چه خبر اون ۱۲ تا داداشای قولچماقم چیکار میکنن خوبن 😐😐😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر بزرگم متاهل دومیم خیلی سر به سرم میزاره مثلا کمدمو بهم میزنه گوشیمو میزاره رو سایلنت و قایم میکنه و....دیگه خودتون تصور کنید چی میکشم💘💘

🌹همیشه عشق باشد..همیشه برکت🌹کورد کرمانشاه
۲ تا دارم خیلی دوسشون دارم ولی جونم ب جون داداش بزرگم بنده بهم گیر نمیدادن بابام نمیذاشت خودمم زبون ...

وای دقیقا مثل من هرموقع چیزی میگفتن میگفتم به شماها مربوط نیست سرپرست من بابامه😅

⁦❤️⁩😻
دادلش فقط دادلش خودم که اگه یه کاری نکنم تهدیدم میکه میگه زن نمیگیرم عمتم نمیکنم💔💔

🥲🥲😂🤍من دلم نمیخواد هیشکی زنش بشه(مال خودمه اقا🥲🥲🥺)  وقتی اذیتش میکنم میگه مامان حاضر شو بریم خاستگاری سارا،سارا دختر عمومه(متنفرررررم ازش)

😒سارا ازت متنفرم

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
من یکی دارم از خودم یک سال و نیم کوچیک تره، بنظرم داداش بزرگتر داشتن خیلی خوبه ،نقش حامی داره ،البته ...

آره منم خیلی خوشحالم که داداش بزرگتر دارم اونا هم خب چون مردن و میرن سرکار هی میان خونه به من دستور میدن وگرنه برای چیزای دیگه زیاد گیر نمیدن هر از گاهی یع چیزی میگن همونم میگم به شما مربوط نیست بابامم ازم دفاع میکنه چون تک دخترم😁🤣

⁦❤️⁩😻
🥲🥲😂🤍من دلم نمیخواد هیشکی زنش بشه(مال خودمه اقا🥲🥲🥺)  وقتی اذیتش میکنم میگه مامان حاضر شو ...

تو حق داری

ولی اینو درنظر بگیر داداش من ۹سالشه💔😑

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
حال میکنیا بین این همه پسر قطعا مامانت بابات بیشتر دوست دارن

اره مامانم همیشه میگه من از اولم پسرا رو آوردم به هوای دختر ولی پسر شدن😂

دیگه منو به دنیا آوردن قصد بچه دار شدن نداشتن دوتای آخری ناخواسته بودن ولی همیشه بابام جلو همونام میگه مریم یه چیز دیگس😂😍

⁦❤️⁩😻