2777
2789
عنوان

اونایی ک داداش بزرگتر دارن بیان😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4768 بازدید | 45 پست

یکی از داداشات رو بده من. از مجردی بیرون بیام 😅

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۶ ، ۲۳ ، ۲۰ ، ۱۵ ، ۹ کدومشو میخوای؟ یکیش ک ۲۹ متاهله اونو بیخیال 😂

من ۲۲ هستم. هر کدوم از   اسفند ۷۸ پایین تره معرفی کن بهم  خدا خیرت بده😅😅😁😁

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اگه این داداشارو مجبور کنیم زن بگیرن خیلی از دخترا از مجردی میان بیرون خواهرا همت کنید😃

اره بخدا 😅😅😅

اگه این داداشارو مجبور کنیم زن بگیرن خیلی از دخترا از مجردی میان بیرون خواهرا همت کنید😃

نمیگیرن کثافتا😒

مامانم همیشه میگه اینا بد زنن طول می‌کشه تا یکی که می‌خوان رو پیدا کنن😂

ولی داداشم ک ۲۰ سالشه میگه من یه زن می‌خوام چشم آبی با موهای بور قدشم بالای۱۶۰

آخه داداشم قدش ماشالا۱۸۲ هستش دیگه بهش بخوره طرف 😂

حالا اگ با این مشخصات پیدا شد آدرس بفرسته برام مزاحمش بشیم🤣⁦❤️⁩

⁦❤️⁩😻
من ۲۲ هستم. هر کدوم از   اسفند ۷۸ پایین تره معرفی کن بهم  خدا خیرت بده😅😅😁😁

سعید متولد ۷۴/۳/۶

مدرک:دیپلم

شغل : راننده ماشین سنگین (ماشینش از خودشه)

فرزند دوم خانواده

اموال و دارایی : ۲۰۶ سفید _ یک عدد ولوو بنز 😂

موتور سیکلت _ یک طبقه آپارتمان که میشه طبقه بالای خونمون _ یک کاسکو هم داره اگه حساب میشه🤣🤣🤣

اخلاقش هم خوبه ولی وقتی خوابه اگه سر و صدا کنی میاد دهنتو سرویس می‌کنه تو کل عمرش هم فقط یدونه دوست دختر داشته بچم🙁🤣⁦❤️⁩

⁦❤️⁩😻
سعید متولد ۷۴/۳/۶ مدرک:دیپلم شغل : راننده ماشین سنگین (ماشینش از خودشه) فرزند دوم خانواده اموال ...

خدا حفطش کنه 

😁😁

سعید متولد ۷۴/۳/۶ مدرک:دیپلم شغل : راننده ماشین سنگین (ماشینش از خودشه) فرزند دوم خانواده اموال ...

ولی خواهر  داداشت داراییش زیاده ما تک سرش نمی ره که