2777
2789
عنوان

به روی شوهرم بیارم که شنیدم راجبم بد گفته ب خانوادش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 64 پست
میگه کمتر فالگوش وایسا من همچین چیزب نگفتم ب همین راحتی بگمم خودم شنیدم میگه من نگفتم یه داد هم می ...

تو هم بلندتر داد بزن بگو خر خودتی یبار دیگه بشنوم دهنت سرویسه

با ابله بحث نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم واضحه راجب تو بوده پس به همسرت حتما بگو و نگو که نصفه نیمه شنیدی بگو وفتی بدمو میگی با صدای اروم ...

انکار کرد چی؟خوب گفتید شاید همینطور بهش بگم ولی میدونم میره تو فاز انکار و دعوا و ..

نگیره باید جدی برخوردکنی حق نداره راجع به زنش چرت بگه. بخدا اسی برادر شوهرمن زنش اصلا روانیه ولی این ...

من برعکسه،هیچی براش کم نزاشتم با همه چی ساختم ولی اخر ببین چیکار میکنه!

دست ب کمپوتی ک من درست کردم فرستادم میره و ازم بد میگه😂🤦🏻‍♀️

وای حال ادم چقدر بد میشه بفهمی شوهرت میره پشت سرت بد میگه اگه نگی یه حس بد تو دلت میمونه احساس تنفر ...

اوهوم من ک خیلی وقته حرفاموبهش نمیزنم چون همه چی رو میره ب خانوادش میگه،همههه چی،غریبست برام فقط الکی چرت و پرت میگیم‌میخندیم وگرنه حرفای دلم و چیزای دیگه رو بهش نمیگم چون هر چی بشه همون روز یا فردا کف دست مامانشه

متوجه منظورم نشدی میگم مثلا اینطور میگه که شاید اونا مخصوصا مادره نگه چقد زنشو دوس داره و تعریف میکن ...

ب هر دلیلی ک انجامش میگه کارش قابل توجیه نشد

مادرشوهرمم خوبه اونجوری نیست

فردا کمپوت گلابی درست کن بده دست شوهرت ببره، ایندفعه رو دقیقتر گوش کن

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏