2777
2789
عنوان

به روی شوهرم بیارم که شنیدم راجبم بد گفته ب خانوادش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 64 پست
چراباید ازتو بد بگه؟  بنظرم نشنیده قضاوت نکن شاید درمورد کس دیگ ای حرف میزدن

چون قبلاهم این کارو کرده و کلا اینجوریه ک انگار دوس نداره بقیه راجبم خوب فکر کنن،این بارها بهم ثابت شده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من حرفاشونو کامل و درست نشنیدم،اونجایی رو شنیدم ک پدرش داشت بهش میگفت زنه ک خوبه چرا هی عیباشو ...

گلم واضحه راجب تو بوده پس به همسرت حتما بگو و نگو که نصفه نیمه شنیدی بگو وفتی بدمو میگی با صدای اروم بگو که همرو نشنوم 

باید تو پشت سرم بد بگی تا پدرت ازم دفاع کنه؟واقعا که ...

اینو بگو ببین چی میگه

خدایی هست...
ببین بهش یه دستی بزن مثلا بگو اون شب من شنیدم با مادرت چی گفتین اگه رنگش پرید یا مثلا یه همچین چیزی ...

عزیزم اگه جلو خودم حرفی زده باشه و من شنیده باشم بعدیه جوری انکار میکنه ک من ب گوش خودم شک میکنم

میدونم انکار میکنه و میگه فالگوش واینا😂 اخرم گردن نمیگیره

نگیره باید جدی برخوردکنی حق نداره راجع به زنش چرت بگه. بخدا اسی برادر شوهرمن زنش اصلا روانیه ولی اینقدر ازش تعریف میکنه میبرتش بالا ادم میمونه

حس افتضاحیه کلی انرژی داشتم میخواستم خونه رو بساااابم،الان حتی تا دستشویی دوس ندارم برم..

وای حال ادم چقدر بد میشه بفهمی شوهرت میره پشت سرت بد میگه

اگه نگی یه حس بد تو دلت میمونه احساس تنفرم شاید بهت دست بده و از هر کارش احساس تظاهر کردن داشته باشی اگه بگیم دعواتون میشه دوراهی بدیه

عزیزم اینجوری روح خودتون رو سمباده نکش چون ناخودآگاه روی رفتار زناشویی اثر منفی داره ،حسن ظن داشته ب ...

اگه راجبم بوده باشه چی؟

با کسی زندگی کنم ک وقتی همه چی خوبه بازم میره بدیامو میگه؟

اینجوری بهش بگو 

فلانی جان از نظرت من چوریم؟ شده از من دلخور باشی نگفته باشی؟ میشه اگه چیزی هست بهم بگی؟ 

بعد اگه گفت چطور بگو هیچی اخه اون سری(همون دفعه ک خودتونم بودید بدتون گفته) بگید اینجوری گفتی تو ذهنم مونده اخه چرا