2777
2789
عنوان

به روی شوهرم بیارم که شنیدم راجبم بد گفته ب خانوادش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدربد ک صداازکانال کولرجابه جامیشه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

درباره دیشب حرفی نزن که فلان حرفتو شنیدم

ولی کلی بهش بگو که تو از چه رفتار من بدت میاد که به خانوادت گفتی

بعد اگه گفت نگفتم کی گفتم و چجوری فهمیدی و فلان چیزی نگو تا قشنگ خودش اعتراف کنه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اگه واقعا همچین چیزیه باید به روش بیاری عزیزم نمیشه که اینطوری باشه

مطمئن نیستم ولی اگه نفهمم منظورش من بودم یا نه زندگیم تلخ میشه و ازش بدم میاد

از طرفیم ادمی نیست ک بشه باهاش منطقی حرف زد ک بخوام بپرسم و اونم راستشو بگه بهم

مطمئن نیستم ولی اگه نفهمم منظورش من بودم یا نه زندگیم تلخ میشه و ازش بدم میاد از طرفیم ادمی نیست ک ...

ببین بهش یه دستی بزن مثلا بگو اون شب من شنیدم با مادرت چی گفتین اگه رنگش پرید یا مثلا یه همچین چیزی اونوقت به روش بیار اگه خیلی عادی بود سعی کن بپیچونیش

اخه چندبار دیگه قبلا ازش دیده بودم میخواست منو بد جلوه بده و بدیامو میگفت بهشون

عزیزم اینجوری روح خودتون رو سمباده نکش چون ناخودآگاه روی رفتار زناشویی اثر منفی داره ،حسن ظن داشته باشید و بگید از کجا معلوم راجع به من بوذه

عزیزم بجای بروش آوردن اینقدر غرق محبتشون کن خودشون خجالت بکشن راجبت اینجوری فکر کنن چ برسه به زبون ب ...

والا تا الانم چیزی غیر این نبوده ادمی ک اینجوری هر کاریشم بکنی یه چیزی پیدا میکنه واسه بد جلوه دادنت

قبلا چسبونده 😁🤦🏻‍♀️

😁

اگه میخوا بگی پس مستقیم نگو ک چطور شنیدی سر بحث رو ی جور با سیاست باز کن احساس دلخوری کن

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد