2777
2789
عنوان

کیا تجربه عفونت قارچی داشتن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 61 پست
عفونت قارچی منم دقیقا همینطوری بودم ترشح نداشتم ولی خارش و سوزش شدید بود خصوصا بیرون واژنم

اره بیرونش 

چه پمادی بهت داده دکتر

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
نه توی تشت آب بریز و بیست الی سی دقیقه بشین توش.در حد سه چهار قاشق بریز اگه هم احساس کردی کمه بیشتر ...

مرسی

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی

خواهش گلم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

جفت پماد ها رو دارم و لباس زیر نمیپوشم اصن عنبر نسا تا حالا دود نکردم ولی شک دارم‌زخم‌شده باشه   ...

جفت پمادا رو قاطی کن بمال ،عنبرنسارا بگیر از عطاری داخل اسپند دودکنی خوب دود بده زیر دامن ،سه روز اینکارو کن .اگ زخم‌شده نشین تو اب نمک میسوزونه 

خدایا همه مریضا روشفابده💔💔💔❤
اره بیرونش  چه پمادی بهت داده دکتر

دوتا قرص داده 

پمادکلوتریمازول داده موضعی بزنم 

کرم واژینال کلیناواگ ۲درصد داده که با اپلیکاتور باید بریزم داخل واژنم بعد گفت دو روز یبار هم یه قاشق جوش شیرین بریز بشین تو لگن

جفت پمادا رو قاطی کن بمال ،عنبرنسارا بگیر از عطاری داخل اسپند دودکنی خوب دود بده زیر دامن ،سه روز ای ...

همونو شک کردم تو سرکه نشستم سوختش

فردا مطمئن میشم 

دوتا قرص داده  پمادکلوتریمازول داده موضعی بزنم  کرم واژینال کلیناواگ ۲درصد داده که با اپ ...

وای این پماد داخل واژن رو من یه بار میزدم‌درجا خوب میشدم‌منتها الان اپیلیکاتور ندارم فرا از داروخونه میگیرم

جوش شیرین ی قاشق مرباخوری بریز داخل وان حموم اب هم بریز کم اب بریز ک داخلش نشیتی نریزه بیرون ،چند رو ...

ممنون گلم

خاروندی زخم شده ازبیرون پماد کلوتریمازول بمال 

نه بعد از تموم شدن پری رابطه داشتم ولی اصن ترشح نیومد و خسک بود اون اذیت کرد البته چند دیقه شد ولی انگاری زخم شده

وای این پماد داخل واژن رو من یه بار میزدم‌درجا خوب میشدم‌منتها الان اپیلیکاتور ندارم فرا از داروخونه ...

جدی باعث شد زود خوب بشی؟ خیلی نگرانم زودتر خوب بشم واقعا آزاردهندس خارش و سوزش 

من با بدبختی با این اپلیکاتور تونستم ارتباط بگیرم خیلی دردناک و اذیت کنندس