2777
2789
عنوان

کیا تجربه عفونت قارچی داشتن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 61 پست
نه بعد از تموم شدن پری رابطه داشتم ولی اصن ترشح نیومد و خسک بود اون اذیت کرد البته چند دیقه شد ولی ا ...

منم زخم شدم از بیرون واژنم و کلا پوستم افتضاح قرمز شد پماد کالاندولا زدم خوب شدم یه ماه بی علائم بودم تا یه مدت دوباره خارش گرفتم رفتم دکتر گفت عفونت قارچی 

جدی باعث شد زود خوب بشی؟ خیلی نگرانم زودتر خوب بشم واقعا آزاردهندس خارش و سوزش  من با بدبختی ب ...

من باهاش راحت بودم سریع نتیجه میگرفتم در حد شب تا صبح ولی چند نفری دیدم اصن نمیتونستن استفاده کنن 

انشالله که تو هم سریع جواب بگیری

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرب کن انشالله خوبشی 

مرسی انشالله

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
خواهش عزیزم انشالله زودی خوب شی نخارون زخم شه جاش بمونه تیره شه

پماد کلوتریمازول به من داده موضعی بزنم روزی دوبار ولی یکم باعث سوزش و خارش شده طبیعیه؟؟؟

منم زخم شدم از بیرون واژنم و کلا پوستم افتضاح قرمز شد پماد کالاندولا زدم خوب شدم یه ماه بی علائم بود ...

من دقت نکردم فردا آینه میزارم ببینم چطور شده

من اوایل ازدواج قرص میخوردم واسه جلوگیری بعد شدیدااااا به اون قرص  حساسیت کرد بدنم عفونتتت شدیدددا طوری که مایع تیره از بدنم میومد دکتر رفتم بعد تو سرکه نسستم یه هفته بعد خوب شدم  

پماد کلوتریمازول به من داده موضعی بزنم روزی دوبار ولی یکم باعث سوزش و خارش شده طبیعیه؟؟؟

اره از رو بزن .سوزش و خارش وباید بندازه ن اینک بیشترش کنه حالا ان ان و با کلوتریمازول و قاطی کنی بمال این بیشتر جواب میده ها

خدایا همه مریضا روشفابده💔💔💔❤
من باهاش راحت بودم سریع نتیجه میگرفتم در حد شب تا صبح ولی چند نفری دیدم اصن نمیتونستن استفاده کنن&nb ...

من با بدبختی استفاده میکنم فعلا دکتر گفته رابطه نداشته باش خیلی دلم واسه همسرم میسوزه ۳ ماه که ترس از رابطه داشتم بعدشم که کلا یبار بود تونستم به ترسم غلبه کنم اونم در حد از بین رفتن بکارت الانم که رابطه نداریم تا داروهام تموم بشه خودمم که دارم از خارش و سوزش اذیت میشم 

من دقت نکردم فردا آینه میزارم ببینم چطور شده من اوایل ازدواج قرص میخوردم واسه جلوگیری بعد شدیدااااا ...

منم قرص ال دی میخورم نکنه سر اون اینطوری شدم ؟؟؟ به دکتر گفتم قرص میخورم چیزی نگفت این دفعه برم بپرسم ازش

پماد واژینال...قرص دا کسی سایکلین.وی قرص دیگ ک یادم نیس همین حالا‌ام از سوزش خوابم نمیبره...راهکاری ...

آخ ک چقد بده .با اب سرد بشور بعد ی پماد ان ان بمال بذا کمتر بسوزه

خدایا همه مریضا روشفابده💔💔💔❤
من با بدبختی استفاده میکنم فعلا دکتر گفته رابطه نداشته باش خیلی دلم واسه همسرم میسوزه ۳ ماه که ترس ا ...

عیب نداره مهم اینه تو خوب شی یوا یواش بعد رابطه بدنت عادت میکنه دیگه حالآ حالا ها عفونت نمیگیری 

مثل یه بچخ که نوزاده بدن ضعیفه تند تند مریض میشه ولی بزرگتر که بشه قوی میشه بدن تو هم به رابطه عادت میکنه

من خودم به مایع منی خودم حساسیت دارم و اگه خیس بشم سریع خارش میگیرم و اینو نمیدونستم تا بعد ازدواج 

پماد واژینال...قرص دا کسی سایکلین.وی قرص دیگ ک یادم نیس همین حالا‌ام از سوزش خوابم نمیبره...راهکاری ...

با آب سرد خودت بشور اگه سوزش سطحی کالاندولا عالیه گیاهی اصلا حساسیت نداره من میزدم اطراف واژنم آروم میکرد ولی اگه داخل واژنت میسوزه نمیدونم چی خوبه من داخل واژنم خارش و سوزش ندارم بیرونش فقط داره آزارم میده

منم قرص ال دی میخورم نکنه سر اون اینطوری شدم ؟؟؟ به دکتر گفتم قرص میخورم چیزی نگفت این دفعه برم بپرس ...

منکه بهش حساسیت نشون‌دادم 

سعی نکن استفاده نکنی چون چاقت میکنه و هورمونا میریزه به هم

سعی کنین از یه راه دیگه پیشگیری کنین 

عیب نداره مهم اینه تو خوب شی یوا یواش بعد رابطه بدنت عادت میکنه دیگه حالآ حالا ها عفونت نمیگیری  ...

آره همسرم هیچی نمیگه بنده خدا میگه فقط خوب شو داری اذیت میشی 

امیدوارم دیگه پیش نیاد واقعا آدم روانی میکنه این خارش و سوزش 

انقدرم از معاینه میترسیدم بعدشم خونریزی کردم شدید 

من موقع از بین رفتن بکارتم کلی خون اومد بعد معاینه همینطور عادیه از بین رفتن بکارت انقدر خون بیاد؟؟؟ 

ولی الان از اپلیکاتور استفاده میکنم راحت میره و اصلا خون و لک نمیبینم