دوستان من این پست رو با حال خراب و گریه براتون مینویسم این پست فقط یه درد و دلهکه تو این حال خراب دوست داشتم با یکی بحرفم و خالی شم . کرونا جون خیلیارو هنوز داره میگیره. بخداااااا که هنوز هنوزه خیلیا دارن میمیرن. یکی از دوستانمان حالش خوب خوب واکسن دوز دوم زد چون قبلش به کرونا مبتلا بود و اصلا نمیدونست حالش بد شد و به ICU رفت و امروز خبر فوتشون رو در کمال تعجب شنیدیم . و اونقدر گریه کردم حالم داغون داغونه . عمو و فامیلامون هم به کرونا مبتلا شدن . یه پرستار جوون هم از دنیا رفت و دوتا از بچه هاش یتیم شدن. توروخدددددداااااا رعایت کنید . من هنوزم میبینم تو خیابونا خیلیا ماسک نزدن و میگن واکسن زدیم تمومه دست کم نگیرید . بخداا پنج دوزم بزنین تا ریشه کن نشدنش بازم میگیرید . هرمی این پست رو میخونه برای شادی روح دوستمون و پرستار عزیزمون فاتحه و سلامتی عموی من هم یه صلوات بفرستید
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.