2777
2789

دوستان من این پست رو با حال خراب و گریه براتون مینویسم  این پست فقط  یه درد و دلهکه تو این حال خراب دوست داشتم با یکی بحرفم و خالی شم .‌  کرونا جون خیلیارو هنوز  داره میگیره. بخداااااا که هنوز هنوزه خیلیا دارن میمیرن.   یکی از دوستانمان حالش خوب خوب واکسن دوز دوم زد  چون قبلش به کرونا مبتلا بود و اصلا نمیدونست حالش بد شد و به ICU رفت   و امروز خبر فوتشون رو در کمال تعجب شنیدیم .  و اونقدر گریه کردم حالم داغون داغونه . عمو و فامیلامون هم به کرونا مبتلا شدن . یه پرستار جوون هم از دنیا رفت و دوتا از بچه هاش یتیم شدن.  توروخدددددداااااا رعایت کنید . من هنوزم میبینم تو خیابونا خیلیا ماسک نزدن و میگن واکسن زدیم تمومه دست کم نگیرید  . بخداا  پنج دوزم بزنین تا ریشه کن نشدنش بازم میگیرید .   هرمی این پست رو میخونه برای شادی روح دوستمون و پرستار عزیزمون فاتحه  و سلامتی عموی من هم یه صلوات بفرستید 

دقیقا حرفتون درسته 

متاسفانه الان خیلی ها بی خیال شدن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم تو غم دوری پدر عزیزم میسوزم حتی جنازشم لمس نکردم😔 

لعنت ب کسانی ک رعایت نکردن و پدرم درگیر شد

جای زخم ماسک رو بینی ش مونده بود فداش بشم ک مظلوم رفت😔 هنوز ارزو زیاد داشت واسه بچه سه سالش

من دارم تو غم دوری پدر عزیزم میسوزم حتی جنازشم لمس نکردم😔  لعنت ب کسانی ک رعایت نکردن و پدرم ...

بخدا که خیلی سخته الان  من داغ دیدم میفهمم چی میگید واقعا  خدا باعث و بانی این ویروس رو لعنت کنه که یکی یکی همه دارن پر پر میشن