2777
2789

اگ میشه لطفااااا بگین 

من خودم حدیث کسا ب دلم افتاده و شروع کردم از امشب…کسی حاجت گرفته از حدیث کسا؟؟؟ اگ کسی ختم مجرب دیگ ای میدونه بگه ک رد خور نداشته باشه

و اینکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه عزیزم؟

اسم چهل تا شهید رو مینویسی و هر روز به نیت شهید اونروز ۱۰۰ صلوات واسه سلامتی آقا امام زمان میفرستی تا روز چهلم... حاجت روا عزیزم

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)

سلام یه دعایی توی مفاتیح هست مقاتل بن سلیمان فکر کنم اسمش این بود خیلی خوبه 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

نه هنوز تو فکرشم ولی میگن خیلی مراقبه باید کرد ک حتی ی گناه کوچیک هم نکنی..

اره خب خیلی سخته

ولی ارزش داره البته اگه بتونی

من خیلی خاستم خودم انجام بدم اما به ۳روز نکشیده باطل مبشد چون گناه میکردم اخرش مجبور شدم نائب بگیرم 

چله حق شناس معجزه میکنه 

من دوستم واسه ازدواج گرفت

شرایطش جوری بود که همه میگفتن تا آخر عمر مجرد میمونه

داد به یه خانم خادم حرم بود تو حرم امام رضا براش چله رو انجام داد اواسط چله حاجتش رو گرفت

حتما حق شناس بگیر 

کاربر تعلیق شده :/

سلام خوبی ببخشید که بیربطه به تاپیکت

خواستم بانکینو رو بهت معرفی کنم برا بانک خاورمیانست و برای هر دعوت ۲۵ تومن هدیه میده

اگه دوست داشتی با کد من ثبت نام کن

ممنونتم

این کد من   1RUJ30I

این لینک دانلود برنامه   https://bankino.digital/download    

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

سلام دوستان.نمازصبح رواول وقت بخونید نمازتون که تموم شد اصلااااااااحرف نزنید وصدتاتوحید همون قل هوالله احد روبخونید.وتمام.اینکارروتا۷روزبعدازنمازصبح تکرارکنید.به امیدخداصددرصدتاروزهفتم به خواستتون میرسید.حواستون باشه اصلابعدازنمازحتی یک حرف یا یک کلمه نگیدفقط ۱۰۰تاتوحیدروپشت سرهم بخونید.من حاجتایی روگرفتم که خیییییلیییییییی محال به نظرمیرسید.هرکی خوندوحاجتشوگرفت لایکم کنه وی صلوات هدیه به شهداکنه.

یادتوت باشه حتماامیدوار این کارروانجام بدین.خدابزرگه مهربونه وازاینکه بندش بهش ایمان واعتمادداره خوشحال میشه🥰🥰🥰🥰🥰