2777
2789

برادرهای من اختلاف سنشون یک سال و ده ماهه. مامانم دومی رو ناخواسته باردار شده بود و خیلی نگران... ولی در روند بزرگ کردنشون مدام از مشاور سوال میکرد و خداروشکر اینقدر این دوتا باهم دوستن که نگو... همیشه به رابطشون حسودیم میشه...

انشاالله به شادی و سلامتی بیاد بغلت و دوتایشون بشن یار و همدم هم... یکی دوسال اولش سخته ولی بعدش خودت راحت راختی.‌‌ اون دوتا باهم بازی میکنن و تو به زندگیت میرسی 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله صحیح سالم به دنیا بیاد زیر سایه پدر و مادرش بزرگ شه خدا کمک میکنه اشکم درومدم دلم خاست جات ...

گلم خدا بهت یه بچه ناز میده مطمئنم تا سال دیگه بغلته

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
ممنون گلم مامانم خیلی هوامو داره😍

خوب خداروشکر. 😍دوتا گلتو خداحفظ کنه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
گلم خدا بهت یه بچه ناز میده مطمئنم تا سال دیگه بغلته

ان شالله خدا از دهنت بشنوه

باردار بودم ولی بارداریم پوچ بود ۲ هفته اس سقط کردم دلم خیلی گرفته ولی نشون نمیدم جلوی کسی😔

منم پسر بزرگم 9ماهش بود حامله شدم ....الان بزرگ شدن دوتاشون ...شوهرم بعضی وقتا میگه خانم دیدی چقدر سخت گرفتی.. وجدانی فهمیدی کی بزرگ شدن ....واقعا راست میگه اصلا نفهمیدیم کی بزرگ شدن کی رفتن مدرسه ....شما هم سخت نگیر آجی جونم خدا کمکت میکنه ب این فکر کن که بچه ت یا داداش یا آجی گیرش میات یه هم بازی ....بخدا بچه هام مثل دوقلون طاقت دوری همو ندارن همش در حال بازین باهم ....بعضی وقتا میگم اگه کوچیکه نبود بزرگه با کی بازی میکرد ...همدم همن ...چیزی از اسباب بازیشون رو اگه خراب میکنن بین خودشون درستش میکنن میترسن به من یا ب باباشون بگن ...خیلی بهم وابسته ن انشالله مال شما هم اینجوری بشن 

ان شالله خدا از دهنت بشنوه باردار بودم ولی بارداریم پوچ بود ۲ هفته اس سقط کردم دلم خیلی گرفته ولی ن ...

اصلا کم نیار. دوباره اقدام کن. تو نباید خودتو ببازی. تو میتووونی

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
اصلا کم نیار. دوباره اقدام کن. تو نباید خودتو ببازی. تو میتووونی

دکتر گفت بعد ی پریودی اقدام کن هنوز پریود نشدم 

این ماه قصدشو ندارم ان شالله آذر پریود شم اقدام میکنم برام دعا کنید منم مامان شم😭😭😭

خیلی هم عاااالی خوشحال باش و بدون به نفعته که بچه هاتو یه دفعه بزرگ میکنی و از اب و گل در میان نگرانم نباش خدا خودت قوت و توانشو میده 

مبااااارکت باشه و قدمش برات پر از خیرو برکت😍