الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید کپی کنی بیای تاپیک حذف پیست کنی بعد علامت فلش پایین کیبورد هست که پرش میکنه خط بعد اونو بزنی بعد علامت سنجاقه میاد
یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢 هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده. حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
وای خدا چه مراحلی باید طی بشه آدم پشیمون میشه از تاپیک زدن دست گلت دردنکنه فردا امتحان میکنم🌹🌹 ...
خواهش میکنم گلم💕💖💞من یه بار اینقدر امتحان کردم نشد خیلی بد توضیح داده بودن یاکامل نبود توضیحشون تااینکه یکی نوشته بود یه کلمه بنویس اون پایین بعد علامته میاد این کارو کردم شد ممنونم ازش اینم علامت فلشه هم یکی دیگه زده بود اینم خوبه
یه بار شانسی درست شده بود انگار ولی کپی ازتو خود تاپیکم کردم بعد اشتباه شده بود
یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢 هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده. حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
سلام در مورد آمپول هورمون رشد وقتی تخصص ندارید حرفی نزنید آمپول هورمون رشد به موقع خودش خوبه ممکنه بی تجربگی کسی که اطلاعاتی نداره به ضرر یه بچه تموم بشه من زدم برای دخترم ایرانی هم زدم کاش زودتر میزدم دخترم باهاش رشد کرد قبل از آمپول سالی 5سانت رشد داشت با آمپول شد سالی 10سانت هیچ عوارضی نداشت هر وقت هم آزمایش قند ازش میگرفت قندش پایین بود
سلام در مورد آمپول هورمون رشد وقتی تخصص ندارید حرفی نزنید آمپول هورمون رشد به موقع خودش خوبه ممکنه ب ...
سلام،منم دارم برا دخترم استفاده میکنم نزدیک یکماهه ولی تو خوابیدنش مشکل دارم ساعت ۱۰ میزنه به زور ۱۰.۳۰میره تو تخت تا بخوابه ۱۱ میشه نمیدونم با این روند تاثیر میذاره یا نه،برای شما تزریق و خوابش چه ساعتی بود؟من ۲۶ کلیک میزنم شما چند کلیک زدید
سلام،منم دارم برا دخترم استفاده میکنم نزدیک یکماهه ولی تو خوابیدنش مشکل دارم ساعت ۱۰ میزنه به زور ۱۰ ...
سلام دکتر برا دختر منم که ۴ ساله هست تجویز کرده دیشب خریدیم ولی اولا مردد هستیم بزنیم یا نه بعدشم اصلا اجازه نمیده گریه میکنه دادو بیداد بدنشو میکشه و .... شما چحوری میزنین بچتون چند سالشه؟ تو خواب میشه زد؟ درد داره ؟