2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد افزایش قد

114062 بازدید | 97 پست

سلام خانوما من دخترم ۱۳سالش تمام شده چند روزیه قدشم ۱۵۱هست تو ۱۱سالگی به بلوغ رسیده به نظرتون الان ببرم دکتر آمپول رشد بزنه تاثیر داره

اطلاعات زیادی در این مورد ندارم فقط میدونم یکی از همسایه هامون برا پسرش از این امپولا استفاده کرده بود بعد بچش دیابت گرفته بود😰

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا برنج خام ناشتا بهش نمیدی 10 الی 20 دونه بدون شستشو با آب ولرم  مثل قرص قورت بده هر ماه 1 سانت خیلی هم مجربه

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

آمپول رشد برداشت غلطه. آمپولی هست که بلوغ و به تأخیر میندازه تا افزایش رشد داشته باشید. چون وقتی به بلوغ برسه رشد تقریبا متوقف میشه.

الان که به بلوغ رسیده فکر کنم دیگه فایده ندارد. حتما دکتر غدد ویزیت بکنه. اون آمپولم فقط با نسخه دکتر و هر ۲۸ روز یکبار داروخانه میده

خوبه عزیزم

هورمون رشد در بارداری به مشکل میندازه یکی از اقوام ما در کودکی هورمون رشد زد الان که ازدواج کرده نمیتونه باردار بشه تازه مشکلات رحمی هم پیدا کرده

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
آمپول رشد برداشت غلطه. آمپولی هست که بلوغ و به تأخیر میندازه تا افزایش رشد داشته باشید. چون وقتی به ...

البته غلط نیست امپولی که شما میگی تریپترولینه آمپول رشد هم داریم بنام سوماتروپین که فقط متخصص غدد بهتره تجویز کنه