2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جوشام خیلی بزرگه ولی چرکیه واسه من که عالی بود

روزی یبار زدی؟

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌

هرررررر کرم و ژل و آب رسان و.... ای که بگی خریدم و استفاده کردم یعنی هرمارکی بگیا هیچ کدوم هیچ تاثیری نداشتن تازه خود دکترم واسم تجویزشون کرد 😑😑😑😑 چند میلیون دادم واسه پوستم اندازه ی هزار تومن فقط هزار تومنم بهتر نشد که نشد به نظرم این کرما هیچ کدوم تاثیری ندارن و طبق تجربه ام

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
هرررررر کرم و ژل و آب رسان و.... ای که بگی خریدم و استفاده کردم یعنی هرمارکی بگیا هیچ کدوم هیچ تاثیر ...

میفهمم عزیزم اگه اینو نزدی تا حالا یه بار امتحان کن

قیمت بگو لطفا و اینکه جوشات قرمز و چرکی بود یا مخملی ؟

قیمتش یادم نیس جوشامم زیرپوستی بود

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
هرررررر کرم و ژل و آب رسان و.... ای که بگی خریدم و استفاده کردم یعنی هرمارکی بگیا هیچ کدوم هیچ تاثیر ...

منم هم پوستم هم ریزش موهام

مشکل مالی دارم از همه چی زدم

شامپو و سرم مو ب تجویز دکتر خریدم بی تاثیر بود