2777
2789
عنوان

بچه ها کسی میدونه هزینه بوتاکس چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 45 پست
هر جای صورتت نیاز داره واست تزریق میکنه بعد از دوهفته اگه دیدی دوباره نیاز داری میری واسه ترمیم. نگر ...

هی شوهرم داره تودلمو خالی میکنه اومده که ببرتم داره میگه حالا صورتت خراب میشه...

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔
هر جای صورتت نیاز داره واست تزریق میکنه بعد از دوهفته اگه دیدی دوباره نیاز داری میری واسه ترمیم. نگر ...

مرسی گلم. فعلا میرم بای😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هزینه بوتاکس بستگی به مواد مصرفی داره الان اکثرا یا مصپورت ایرانیه یا دیسپورت که خارجیه، من مص ...

سلام عزیزم. ممنون از راهنماییتون خیلی لطف کردید😘

منم همین امشب انجام دادم برام همون مصپورت زد اما گفت بعد از یک هفته تاثیر میذاره؟ برا شما هم همینطور بود؟

برو بسلامت    

سلام آنا جان. میگم عزیز شما که بوتاکس انجام دادی از چند روز بعدش متوجه تاثیرش شدی؟ آخه به من گفت ممکنه یه هفته بعد تاثیر بذاره🙄

سلام عزیزم. ممنون از راهنماییتون خیلی لطف کردید😘 منم همین امشب انجام دادم برام همون مصپورت زد اما ...

معمولا 3-4 روز بعد تزریق کاملا اثرشو میذاره، فقط امشب با عضلات صورتت بازی کن و پیشونیتو بالا پایین کن ،سعی کن طاق باز بخوابی، آبم تا چند ساعت بعد تزریق به صورتت نزن

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
معمولا 3-4 روز بعد تزریق کاملا اثرشو میذاره، فقط امشب با عضلات صورتت بازی کن و پیشونیتو بالا پایین ک ...

اوکه ی باشه. ممنون مهربون🙏🌹

برو بسلامت    

سلام آناجان، ببخشید عزیزم شما هم بعد از بوتاکس جای سوزن روی پیشونیت ورم داشت؟ من یه کوچولو انگار پشه نیش زده باشه ورم داره میخواستم ببینم طبیعیه؟

سلام عزیز، ببخشید یه سوال داشتم؟ میگم من یه کم جای سوزنای بوتاکسی که زده توپیشونیم درد میکنه طبیعیه؟

سلام عزیزم آره تا یکی دو روز طبیعیه

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم