2777
2789
عنوان

بچه ها حس,میکنم دیگه شوهرم دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 40 پست

اگه سزارینی هستی لوله هات رو ببند.حالا اگه بخوای بچه بیاری بدنت هم داغون میشه.کمردرد پوکی استخون.کم خونی کم ویتامینی.اعصابت هم ضعیف میشه

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش لک بارداریه بعدش بهتر میشه پوستت شایدم نمونه لک ازبین بره  دکتر پوست برو راهنماییت میکنه بنظرم سعی کن هودتو شاد نگه داری به این چیزا فکر نکن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
ازهمه فاصله گرفتم هیچ وسیله آرایشی استفاده نمیکنم چون به پوستم نمیاد و زشت ترمیشم...کلا اتفاقی هم دو ...

این حس خودته که میگی شوهرم دوستم نداره  وگرنه در واقعیت این نیست تو باید اعتماد به نفست رو بالا ببر  

مسلما بچه خیلی تاثیر داره اما به این فکر کن مادر 4تا بچه ای باید شاد و باانگیزه باشی آنقدر مهربون باش که قیافه به چشم نیاد منم 29َسالمه با 2 بچه پوستم شاداب نیست تازه افسرده هم هستم اما دارم برا بالا بردن عزت نفس و اعتماد به نفسم تلاش میکنم

این کاربری دست دو نفر است

منم ۲۷ سالمه 

چند سالگی ازدواج کردی ماشالله چهارتا داری

فاصله هاشون جند ساله؟

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم