2777
2789

بچه ها شوهرم و خانوادش فهم و شعورشون صفر مرداشون که هیچی گاو و حیوان شعورش از اینا بیشتره بعد هزار دفعه من دیدم میرم خونه مادرشوهر انگار نه انگار من میام داخل یکی تو آشپزخونه یکی دستشویی یکی پشت به دره همشون که میشینن و سلام میدم یکی میده یکی نامیده خودشونو میزنن به کری و کوری این بی احترامی به منه من کسی میاد خونم تا جلو در میرم زیر پای همه بلند میشم زشته این رفتار برای من یا  مردا هستن یا جایی میریم اصلا بلند نمیشن مرداشون زیر پای آدم سلام بدن فکر میکنن چون عروس کوچیکم احترام ندارم همین جوری نشستن بعد من میرم سلام میدم بعضیاشون جواب میدن بعضیاشون نه و موقع خداحافظی مثلا من و جاریم تو کوچه بودیم از شوهر خاله شوهر خاله خداحافظی کردیم  جواب جاریمو داد جواب منو اصلا خیلی زشته 28سال از خدا عمر گرفتم تا این حد بیشعور اطرافم ندیدم لیست کردم تو مغزم اونایی که جواب سلام ندادن این دفعه برم نه سلام میدم نه خداحافظی میکنم گله کنن جوابشونو میدم شوهرمم پشت اونا دربیاید طبق معمول اونم می‌شورم می‌زارم کنار و دعوا راه بندازه و بخواد پاچه پاره بازی دربیاره مثل همیشه زنگ میزنم پلیس والا یعنی چی آخه یکبار دوبارشون نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دونه دونه سلام خداحافظی نمیخواد بکنی. وارد میشی یه سلام به جمع خارج میشی یه خداحافظ همگی.

هرکی میخواد جواب بده نمیخواد نده

نمیخواد الکی بین خودت و شوهرتم دعوا درست کنی و پلیس زنگ بزنی.

پلیس زنگ بزنی؟؟

خب رفتارشون زشته 

یکی از عموهای منم اینجوری ان.اول میری فکر میکنی فقط زنش خونه ست

بعد یکی یکی هر کی از یه سوراخی درمیاد سلام میکنه

ما مهمون داشته باشیم‌همه مون جلوی در صف میبندیم

مهمون حرمت داره باید نشون بدی برا اومدنش آماده شدی

پلیس زنگ بزنی؟؟خب رفتارشون زشته یکی از عموهای منم اینجوری ان.اول میری فکر میکنی فقط زنش خونه ستبعد ی ...

آره هر سری من گله کردم یا منو میخواد بزنه یا تمام وسایلو خورد می‌کنه یعنی چی اخه