2777
2789
عنوان

بچه ها حس,میکنم دیگه شوهرم دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 40 پست
نگران نباش لک بارداریه بعدش بهتر میشه پوستت شایدم نمونه لک ازبین بره  دکتر پوست برو راهنماییت م ...

آخه سربچه قبلیم اینطورشدم و نرفت تاالان کم بود میکرونیدلینگ کردم بدترش کرد هم تیره شد هم لکهاپررنگ تر وبیشتر

هی خواهر ماتو.یه منطقه محروم خوزستان زندگی میکنیم...کدوم وضع خوب

ا همشهری هستیم  شوخی کردم عزیزم بزار زایمان کردی برو دکتر رادمنش تو اهواز کیانپارس دوا میده از اولشم بهتر میشی

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حس خودته که میگی شوهرم دوستم نداره  وگرنه در واقعیت این نیست تو باید اعتماد به نفست ر ...

سعی کردم اما نشد آخه رفتار شوهرم معلومه ازش باپوستم مشکل داره وبه روخودش نمیاره

ا همشهری هستیم  شوخی کردم عزیزم بزار زایمان کردی برو دکتر رادمنش تو اهواز کیانپارس دوا میده از ...

اتفاقا یکی از معلم های دخترم بهم گفت میگه قیمتش۱۰میلیونه لیزر میکنه پوستت رو ...اما چندجا سوال کردم میگن لیزر کردن بدترشده...تازه تابشینم چندسال ۱۰میلیون وجمع کنم لیزر شده۱۰۰میلیون