2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

127 بازدید | 8 پست

از شوهرم متنفر شدم

هیچکااری برام نکرده همیشه پشت خانوادش بوده. همیشه قول الکی بهم داده. خیلی برام زوره که خیلی راحت طلاق بگیرم برم پی زندگیش میخوام اذیتش کنم اما نمیدونم چجوری

بنظرتون یه مدت الکی باهاش خییلی خوب بشم بعد ولش کنم برم دنبال کارای طلاقم

هنوز نمیدونه که تصمیم گرفتم برای جدایی 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
مهریه ات بزار اجرا و تا قرون آخرش را بگیر  اذیت میشه

عزیزم شوهرم درخاست طلاق داده هیچی هم ندارع مهریه بده چیمیشه؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم چون خودش در خواست داده حتما باید بده و اگر بگه ندارم قسط بندی میکنن براش با توجه به در امدش

درست ولی پیش قسط چی؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
درست ولی پیش قسط چی؟

خوب وقتی هیچی نداره از دم قسط براش میبرن دیگع مثلا تعداد سکه های شما چند و توان مالی شوهرت میگن مثلا هر 3 ماه یه سکه بده این مدلی ما همسایه مون همین جوری شد برای پیش قسط هم پول پیش خونه ی مرد را گرفتن دادن خانمه و همین طور ماشین زیر پاش بقیه اش هم هر 3 ماه یک سکه باید میداد، 

اگر مستاجر پول پیش خونه را ازش میگیرن و به شما میدن

مهریتو زود بطار اجرا تا اموالش توقیف بشه  وگرنه اموالشو میزنه به اسم کس دیگه نمی تونی کاری کنی ...

اموالش به من نام خودش نبوده از اول

به غیر از یه ماشین سنگین که نصفش به نامشه

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم