2777
2789
عنوان

خواب شیطان

217 بازدید | 8 پست

بچه ها من چند شبه خواب میبینم شیطان تو خونمه تعبیرش چیه؟بین من و همسرم اختلاف شدید هم بوجود اومده برکت از زندگیم رفته هر دوتامون عصبی شدیم از هم بدمون میاد اصلا اینجوری نبودیم ۲ ماهه اینطوری شدیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو کارایی که کردید فکر کنید

پول حرام مثلا وارد زندگیتون نشده یا گناهان دیگه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

همیشه اول وقت قضا هم نمیشد ولی ۲ هفتس نه

خب سعی کنید .برای بازگشت به نماز از سر به سجده گذاشتن شروع کنید وبا خدا حرف بزنید .تا کم کم به خوندن نماز برگردی.۷ بار قل هو الله در سه وعده که جمعا میشه ۲۱ بار

رو کارایی که کردید فکر کنید پول حرام مثلا وارد زندگیتون نشده یا گناهان دیگه

پول حرام که اصلا.شوهرم زحمت کشه ولی نمیدونم چرا يه دفعه اینطوری شدیم اصلا نمازم ترکم نمی‌شد اول وقت مسجد ولی الان....