2777
2789

۱۸ سالمه ، میدونم سنم کمه ولی الان چهار تا از دوستام ازدواج کردن مامانم خیلی بهم طعنه میزنه 

خودمم زیاد مجردی رو دوس ندارم ولی خب یکی قرار بود بیاد  و نمیدونم چیشد دیگع نزنگید 

نمیدونم چی کنم ☹ دیدین تا حالا کسی مثلا با این شرایط ازدواج خوبی کنه 

قیافم خیلی معمولیه و خب همه یه ایراداتی دارند 

من خودم سختگیر نیستم اصلا فقط اعتقاداتش مثل خودم باشه و اخلاقش خوب باشه درامد هم معمولی

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

یعنی ندیدی طرف وضع متوسط یا پایین دارن ازدواج کرده منتها با یکی همسطح خودش عزیزم چون کار درست ایته

در ضمن مطمئن باش برای ازدواج درست چهره معمولی ولی اخلاق خوب ملاکه 

اینا که شما میگی برای رله🚶‍♀️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله یه بخت خوب نصیبت بشه عزیزم 

التماس دعا

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

نه دنبال دختر اینده دار میرن.. بعدم همه ک پولدار نیستن دنبال دختر پولدار برن دختر پولدار هم شوهر پولدارتر میخواد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

واااا نکن تو روخدا ۱۸ سالته چه خبره این همه عجله داری

هرکی خواستگاری هم سطح خودش میره حالا یکم بالا پایین 

دیگه پسری که زشت و بی‌پول و بیسواد باشه که دختر همه چی تموم نمیدن همینطور برعکس

خاستگار برای دخترای خودساخته میره:)

منم 18 سالمه اما الان فقط رو کنکور و هدفام تمرکز کردم

وقتی مستقل بشی و تجربت بیشتر بشه مسلما آدمایی ک لایقت هستن میان تو زندگیت

الان حقیقتا وقت ازدواج و فک کردن بهش نیس❤❤

واااا نکن تو روخدا ۱۸ سالته چه خبره این همه عجله داری هرکی خواستگاری هم سطح خودش میره حالا یکم بالا ...

من خودم وضعمون معمولیه رو به پاییم ولی خب توقع دارن کسی که میاد یخورده از خودمون بالاتر باشه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )