2777
2789
عنوان

اخه چطوری واقعا ؟

261 بازدید | 35 پست

دخترم ۴ ماهشه. منم دور از خانواده مم و از صبح تاغروب تنهام.‌چطوری یک سری ها با نوزاد هم شیک و مرتبن هم خونه شون تمیزه هم غذاشون به راهه هم فرزن هم چست و چابکن 

خب من چیکار کنم اینقدر همش ریختو پاش نباشه 

کمبود خوابم که خودش یه مقوله جداست☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من الان با هر سه تاشون دعوام شد یعنی همسرم و پسرم و نوزاد ده ماهم 

شب و روز دارم کار میکنم خوابم نامنظمه ، روزی چندین بار بچمو باید بشورم و پوشک کنم ،سر سفره نمیفهمیم غذا خوردن یعنی چی و خیلی خستگی های دیگه 

اینطور بهت بگم که مریض شدم 

خونه رو ولش کن. فقط به آرامش خودت برس. هروقت خوابید، تو هم یه چرت بزن سرحال بشی. بعد خورد خورد کارهارو بکن. نگاه به بچه ات کن، ازش انرژی بگیر🥰

🌷💚 یه خانم خوشبخت 45ساله! 💚🌷
اینجور آدما همسرای خوبی دارن که بهشون کمک میکنن و مهم تر از این بچه های آرومی دارن

بچه آروم رو قبول دارم من بچه اولم آروم بود ولی دومی نمیدونم چشه ، دکتر هم بردم میگن هیچیش نیست کم خوابه و در کل فرق داره با بچه اولم

بچه آروم رو قبول دارم من بچه اولم آروم بود ولی دومی نمیدونم چشه ، دکتر هم بردم میگن هیچیش نیست کم خو ...

بچه منم تا سه ماهگی فققققققطططط جیییغ میزد بقران قسم روزی دوساعت خواب نداشتم همش گریه و جیغ شدید هر کار میکردم آروم نمیشد خودمم جیغ میزدم و خودمو کتک می‌زد بعد سه ماهگی بهتر شد

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
بچه منم تا سه ماهگی فققققققطططط جیییغ میزد بقران قسم روزی دوساعت خواب نداشتم همش گریه و جیغ شدید هر ...

خدا رو شکر 

یعنی من اینطور بهتون بگم که بخاطر نخوابیدن به مشکل تیرویید خوردم و مشکل دیگه اینکه استخوان دنبالچه ام درد میکنه و نمیتونم رو باسنم بشینم 

بچه شما الان چند وقتشه؟

خونه رو ولش کن. فقط به آرامش خودت برس. هروقت خوابید، تو هم یه چرت بزن سرحال بشی. بعد خورد خورد کارها ...

میانگین هفته ای یکبار مهمون از شهر دور داریم

همه توقع دارن من همه چی تموم باسم

با یه بپه نوزاد و وست تنها 

خدا رو شکر  یعنی من اینطور بهتون بگم که بخاطر نخوابیدن به مشکل تیرویید خوردم و مشکل دیگه اینکه ...

منم خیلی بی خوابی و خستگی کشیدم کلا از بچه زده شدم الان پسرم دوسالشه

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏