دخترم ۴ ماهشه. منم دور از خانواده مم و از صبح تاغروب تنهام.چطوری یک سری ها با نوزاد هم شیک و مرتبن هم خونه شون تمیزه هم غذاشون به راهه هم فرزن هم چست و چابکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا همتون درست میگین ، منم همینجور بودم و البته هنوزم هستم با اینکه بچه هام بزرگ شدن به لطف خدا . ولی هنوز آنقدر در گیر و دار کارشون هستم که خیلی کم میتونم برای خودم باشم
ببین صبح برات راحت تره یا شب.مثلا من صبح نمی تونم زود بیدار بشم واسه همین شب که شوهرم وبچه میخوابیدن خونه رو جمع میکردم و کارهامون انجام میدادم.صبح که بیدار شدی اول از همه موهاتو شونه کن و لباستو مرتب کن.بچه که خوابید تو هم سعی کن باهاش بخوابی تا سر حال تر باشی
منم خیلی بی خوابی و خستگی کشیدم کلا از بچه زده شدم الان پسرم دوسالشه
خدا حفظش کنه بچه تون رو
بعضی موقع ها که خیلی خسته میشم مادر بدی میشم متاسفانه و غر میزنم ،واقعا کم میارم ، اصلا دوست ندارم خونه کسی برم دوست ندارم تلفن خونه زنگ بخوره چون همش آویزونم میشه ، به اطرافیان میگم شما بیایید ،ولی هیچکی درک نمیکنه که چه فشاری روی بدنمه ،فکر میکنن فیلم بازی میکنی و میخوای نری ،ولی من برام مهم نیست عقاید دیگران واسم
میانگین هفته ای یکبار مهمون از شهر دور داریم همه توقع دارن من همه چی تموم باسم با یه بپه نوزاد و و ...
توقعشون که نابجاست. وقتی میان، باید کمک کنن. شما الان اصلا شرایط مهمون داری رو نداری و باید یه جوری متوجهشون کنی.
درضمن گاهی از اطرافیانت کمک بگیر. شاید دلشون بخواد کمک کنن، ولی نمیدونن چطوری. خودت ازشون محترمانه درخواست کن. مخصوصا همسرت. عزیزم هرروز که بچه ات بزرگتر بشه، تو بیشتر عادت میکنی و بهتر از پس کارها برمیای. خودتو اذیت نکن با فکر کردن به این چیزا. این روزها میگذره ❤️🌹