2777
2789

وای جاتون خالی امشب حسابی ضایع شدم 

خونه مامان‌بزرگم جمع بودیم به دختر عموم گفتم ب بابات زنگ بزن بگو پیتزا واسه همه بخره 

منو و داداشم و پسر عموم گفتیم بهش زنگ زده باباش میگه بابا مهسا و محمد و امیر میگن ب بابات بگو پیتزا میخوایم

رفتییییییم تو افق 

داداشم بعد ک عموم اومد گفت دخترتو عوض کن با یه گاو 

😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه بودم عاشق سوسک و حشرات بودم همش تو خاکا بودم مامانم لختم میکرد با یه شورت میفرستادم تو باغچه الان پوستم دورنگه شده بعد خاهرای بیشورم همه جا میشینن میگن من سوسک میخوردم حتی جلو دومادمونم گفتن کثافتا همه جا ابرومو میبرن بعله دوستا ن خاهر داشتن همچین چیزیه 🤣🤣🤣

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567
من بچه بودم عاشق سوسک و حشرات بودم همش تو خاکا بودم مامانم لختم میکرد با یه شورت میفرستادم تو باغچه ...

😂😂😂😂وای منو پسر عمومم کل بچگیمون تو خاک بودیم 

ما میرفتیم سکه تو خاک میکاشتیم که سال بعد بهمون درخت سکه بده هعی 😂😂😂😂

😂😂😂😂وای منو پسر عمومم کل بچگیمون تو خاک بودیم  ما میرفتیم سکه تو خاک میکاشتیم که سال بعد ب ...

پینوکیو زیاد میدیدین

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

یچی بگم نخندید

بچه بودم یه برنامه کودک دیدم

مرغه نبودش تخم  هاشو سپرد دست اقا خرسه که بشینه روش و بچه هاش به دنیا بیان

بعد بچه ها ب دنیا اومدن ، منم فک میکردم هرکسی جای خرسه بود مینشست روی تخم مرغ ها جوجه میده😂😭

رفتم یه دونه تخم مرغ از یخچال برداشتم تا دوهفته بیکار ک میشدم میرفتم مینشستم روش😥😂 البته نه نشستنی که بشکنه

حالا ک بزرگ شدم خواهرام هی مسخرم میکنن ، حتی با نامزدمم گفتن به شوهر خواهرم گفتن به پسر داییم گفت ، خلاصه ابروم تو کل فامیل رفت😂😂

به اوسکول بودن خودم افسوس میخورم

فرار از رنج، خود نوعی رنج است