baran0711 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 2788 عنوان چرا تا يكي ميبينيد شركت نفتيه ميگين واااي اوه اوه حقوقتون بالاست... چقدر مزايا داريد اوه اوه.. 2097 بازدید | 95 پست واقعاااا چرااا؟؟سختي كه ميكشن رو شوهر هيچكدومتون راضي نيست انجام بدهريه اشون مثل ي ادم سيگاريه پول خونشون رو دارن ميگيرنطرز فكرتون رو تغيير بديد يكم.... اسممون الكي در رفته... 1400/08/06 | 18:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99882 دقیقا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126292 هوم بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بارلین عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 10114 وای وای اوه اوه باشه دیگه قول میدن بچه های خوبی باشن🤭 من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
نداخانم عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 18536 شرکت نفت قسمت های اداری و درمانی و غیره داره همه که ریه شون خراب نمیشه در کل این موضوع واقعیته که حقوق و مزایای نفت زیاده ، مادر منم کارمند صنعت نفت بودن
خانم_متشخص عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1664 یکی بگه شرکت نفتیه فک میکنن مهندسی چیزی هستن بابا مگه شرکتا چندتا مهندس میخواد اکثرا کارگرن دوستااان انطفاء بعض المشاعر، رحمه
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126292 امضات چقد واقعیته🙂💔 🙌🏻😘 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 45135 اوکی.اکثر شغل ها سختن عزیزمن.نه فقط همسر شما ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
f1400 عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 832 چون واقعا حقوق و مزایا شون بالاست دوهفته کار میکنن دو هفته بیکار والا کارگر ها هم با جونشون بازی میکنن اگه از ساختمون بیفتن چی؟اتش نشان ها هم با جون شون بازی میکنن!و....
پگاهکی عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 3446 پول خون چیه؟چون شرایط سخت هستن حقوق خیلی بالا میگیرن مثلا.همشون که سر چاه نیستن.اکثرا اداری هست.پیمانیای بیچاره و قراردادیا همه زیر ۱۰ میگیرن همه هم سر چاه و تو شرایط سختن.فقط رده بالاها حقوقشون خوبه