2777
2789
عنوان

ینی من سن ازدواجم رسیده‌ 🤔🥴دیشب یه زن ۱۷ ساله بهم گف..

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 44 پست

نمیدونم چرا متوجه نمیشن ک ازدواج هدف زندگی نیست

فقط بخشی از مسیره

یه انتخاب در طول مسیره ک اگه بخوای میتونی نداشته باشیش

کورکورانه ازدواج میکنن، چشم بسته بچه میارن و در نهایت جامعه رو ب زوال میبرن

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

تو کار خودتو بکن هر کسی یه عقیده و هدفی داره

قرار نیست همه ازدواج کنن یا حداقل زود ازدواج کنن که

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای منم اینجوری بودن همه زود ازدواح کردن و من تنها کسی بودم ک ادامه تحصیل دادم 26 سالگی هم ازدواج ...

نه عزیزم می دونم مسابقه نیست. ولی چرا منو مسخره کرد 🤷🏻‍♀️

نترس از فرا رسیدن نقطه پایان زندگی، بترس از مجهول بودن نقطه آغاز زندگی.
چیکارشون داری کار خودتو بکن  هر وقتم دوست داشتی ازد بکن  اونا دوست داشتن 17 سالگی ازد کر ...

😐 به من چه واقعا من کاری بهشون ندارم اونان که دست از سرم برنمیدارن یا بهم میگن و هزاران حرف دیگه

عزیزم دخترای کم سن و سال وقتی ازدواج میکنم و مهر و محبت شوهر میبینن یا حلقه تو انگشت فکر میکنم شاخ غ ...

🤷🏻‍♀️ و به اونایی که ازدواجم نکردن حرفای مفت میزنند

غنی سازی ایزوتوپی چیه 

فرایندی توی چرخه تولید سوخت هسته ایه که میان مخلوط ایزوتوپ اورانیم 235رو در مخلوط کل ایزوتوپ ها افزایش میدن 

به این فراینده میگن غنی سازی ایزوتوپی که کلا تعداد معدودی از کشور ها تکنولوژی اینو دارن

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

ازدواج یه مرحله از زندگی هست که میتونی انتخابش کنی یا نه! واقعا خیلی تصمیم شخصی هست که یه عمر درگیرشی،نمیدونم چجوری بعضیا ازش برای پز دادن یا فضولی کردن استفاده میکنن! 

خب همونجا بهش میگفتی چرا لحنتت اینطوریه

وللا من حوصله ی جر و بحث ندارم 

ولی امید وارم تو این تاپیک زن های کم سن و سال و زیر ۱۸ یاد بگیرن یاد بگیرن که چطور با بقیه حرف بزنند و فکر نکنند که به قول اون خانم که گفت غنی سازی ایزوتوپی انجام دادند