2777
2789
عنوان

ینی من سن ازدواجم رسیده‌ 🤔🥴دیشب یه زن ۱۷ ساله بهم گف..

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 44 پست
ازدواج یه مرحله از زندگی هست که میتونی انتخابش کنی یا نه! واقعا خیلی تصمیم شخصی هست که یه عمر درگیرش ...

واقعا همینه عزیزم طلا واسم بیارین حرفتو با طلا بنویسم ☺️😘

نترس از فرا رسیدن نقطه پایان زندگی، بترس از مجهول بودن نقطه آغاز زندگی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون عقده ای بوده 😂😂😂 فکر کرده شوهر کردن جزء افتخارات ملی که تو ازش بی نصیب موندی 

واقعا همین فکرو می کنه مامانش انگار شاه کار کرده دخترشو به قول خودش تو سن ۱۷ شوهر داده

وللا من حوصله ی جر و بحث ندارم  ولی امید وارم تو این تاپیک زن های کم سن و سال و زیر ۱۸ یاد بگی ...

این جماعت حالا حالا ها کار داره بنظر من تو این جمعای خانوادگی سمی نرو ما هم داریم از این مهمونیا ولی من از 100تاش یکیشو میرم اتفاقا چون نمیرم همه خیلی مراقبن ک حرفی نزنن ک بهم بربخوره و خیلیم تحویلم میگیرن وقتی کم باشی دیگه به خودشون اجازه صحبت بی جا نمیدن اصلا آدم حسابشون نکن این مدل ادما رو 

این جماعت حالا حالا ها کار داره بنظر من تو این جمعای خانوادگی سمی نرو ما هم داریم از این مهمونیا ولی ...

اره واقعا.. مغزهای فسیلی دارند

بنظرم از حسادتش بوده،خاسی بگی تو برو غذاتو بپز

شعور لازم رو نداشت اصلا شخصیت سالمی نیست ازدواجم که می‌کنند گوش آدما رو پر میکنند از حرف های مفت

شعور لازم رو نداشت اصلا شخصیت سالمی نیست ازدواجم که می‌کنند گوش آدما رو پر میکنند از حرف های مفت

از جمعشون دور باش،و دفعه ی دیگ اگ گفتن میتونی همینو بگی آتیش میگیره،بگو تو برو غذاتو بپز،من خودم متولد ۷۳ام تازه تصمیم ب ازدواج دارم،تو فقط فکر درس و آیندت باش و اهمیت نده

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
واقعا همین فکرو می کنه مامانش انگار شاه کار کرده دخترشو به قول خودش تو سن ۱۷ شوهر داده

ای بابا ولش کن اینا سمی ترین کسایی هستن که میشناسم 😂😂😂 توهین به بقیه خانوما نباشه ولی از کی تا حالا خوابیدن با یک مرد شده هنر و افتخار 

از جمعشون دور باش،و دفعه ی دیگ اگ گفتن میتونی همینو بگی آتیش میگیره،بگو تو برو غذاتو بپز،من خودم متو ...

😍چشم عزیزم منم قصدم همینه  دختر خانم هایی مثل شما جای افتخار دارند.

ای بابا ولش کن اینا سمی ترین کسایی هستن که میشناسم 😂😂😂 توهین به بقیه خانوما نباشه ولی از کی تا حا ...

☺️🤣🤣🤣

ای بابا ولش کن اینا سمی ترین کسایی هستن که میشناسم 😂😂😂 توهین به بقیه خانوما نباشه ولی از کی تا حا ...

واقعا ازدواج خوب یه موفقیت هست اما تو این سن خیانت به زندگی محسوب میشه