۱۹ ساله هستم.دیشب یه مهمونی دعوت بودم دوستای خودم و از من کوچک تر همه متاهل 😐 بهشون که نگاه میکردم بهشون میومد ۳۰ ساله باشند هی می گفتن ببینم آقا چی میگه و اینا. یکیشونکه ۱۷ سالش بود و متاهل اومد پیشم گفتند خببببب چه خخخخبرررررر چه خبررر منظورش این بود ازدواج کردی یا نه 😐 منم گفتم نه من مشغول ادامه تحصیل هستم.فکرشو بکنین با طعنه بهم گف کار خوبی میکنی آفرین بخون بخون 😐😐هار خار میخندید
نترس از فرا رسیدن نقطه پایان زندگی، بترس از مجهول بودن نقطه آغاز زندگی.
وللا من حوصله ی جر و بحث ندارم ولی امید وارم تو این تاپیک زن های کم سن و سال و زیر ۱۸ یاد بگی ...
این جماعت حالا حالا ها کار داره بنظر من تو این جمعای خانوادگی سمی نرو ما هم داریم از این مهمونیا ولی من از 100تاش یکیشو میرم اتفاقا چون نمیرم همه خیلی مراقبن ک حرفی نزنن ک بهم بربخوره و خیلیم تحویلم میگیرن وقتی کم باشی دیگه به خودشون اجازه صحبت بی جا نمیدن اصلا آدم حسابشون نکن این مدل ادما رو
شعور لازم رو نداشت اصلا شخصیت سالمی نیست ازدواجم که میکنند گوش آدما رو پر میکنند از حرف های مفت
از جمعشون دور باش،و دفعه ی دیگ اگ گفتن میتونی همینو بگی آتیش میگیره،بگو تو برو غذاتو بپز،من خودم متولد ۷۳ام تازه تصمیم ب ازدواج دارم،تو فقط فکر درس و آیندت باش و اهمیت نده
نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞