2777
2789

می خوایم چند روزبریم اصفهان 

ابیانه هم بریم

ارزششو داره

چون سرد هست میگم 

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

چرا نداشته باشه.هر جایی ارزش داره یه بار ببینی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چندین سال‌های قبل خیلی خوب بود 

الان خیلی از خونه ها رو تازه ساختن و خوشم نیومد 

این روستاها باید خونه ها رو مرمت کنن نه که بکوبن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره همینجوری گذری توش یه توقف داشته باشید بد نیست.ولی وقت آنچنانی لازم نداره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تا اینکه ارزش رو در چی بدونی.قشنگه .من خوشم اومد ولی از خانه های تازیخی تو کاشان بیشتر خوشم اومد.ما ...

کاشان برم پس؟

آره همینجوری گذری توش یه توقف داشته باشید بد نیست.ولی وقت آنچنانی لازم نداره

نه گفتم یه شب بمونم 

من نرفتم اما قطعا ارزش رفتن حداقل یک بار رو داره  راستی شهبانو در یکی از مصاحبه هاش افسوس میخورد که ابیانه رو ندیده

روزگار غریبی است نازنین🥺                                          (از دهه ی شصتم)