2777
2789
منم شنیدم تو بعضی کشورا از ای خونه هایی ساختن ک زامبیا نتونن وارد بشن.. میگن یه ویروس چند سال آینده ...

خداروشکر ایران خونه ها رو همه با بلوک و سیمان و آجر میسازن، حیاطامونم اکثر دیوار داره خخخخ، / ضد زامبیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم قبل کرونا بود که سریال مردگان متحرک رو شروع کردم نگاه کردن، با خودم گفتم عه چ جالب کیشه اگه ...

من کلا سریالو انقد میبینم‌ک کور میشم هی هم تکرارشک میبینم‌ازشم سیر نمیشم .بدکم نمیشه هااا با ریک و دریل اینا😜

........❤
خخخ فرضیه یه بچه پنج سالس احتمالا😂😂زامبی خره کیه😂😂

اینکه آره 

ولی خب اون زامبی ک تو فیلما نشون میده ک نیست 

مثلا الان معتادی ک یه مواد خیلی قوی مصرف میکنع و مخش از کار میوفته هر کاری ازش برمیاد من شنیدم بعضی معتادا بچهارو مثل مرغ میبینن تیکه تیکه میکنن میخورن 😐😐😐😐😑😑😑😑 خب اینم تقریبا همون‌جوریع که طرف نابود میشه و هر کاری ازش برمیاد مثلا میاد خون مارو کوفت می‌کنه 🥺🥺🥺🥺🥺

من کلا سریالو انقد میبینم‌ک کور میشم هی هم تکرارشک میبینم‌ازشم سیر نمیشم .بدکم نمیشه هااا با ریک و د ...

عاشق دریلم

اما من به نظرم همون اول بمیرم، به مرحله زندان و الکساندریا نرسم

چیه می خوای زنده بمونه 😐 ، من مبتلا شدم خودت بکش منو

آره دیگه مردم باید خودشونو تو خونه حبس کنن تا بیماریش بره 

البته خدا کنه همش دروغ باشه 

خدایا این نسل همه چی دید دیگه زامبی نبینه قربونت برم 🥺🥺🥺😑😑

وای من میخوام‌تا خود نیگان اینا برسم لعنتی خیلی جذابه🤣🤣

منم

اصلا دلم نمیخواد تموم بشه، حیف که فصل آخرشه

اینکه آره  ولی خب اون زامبی ک تو فیلما نشون میده ک نیست  مثلا الان معتادی ک یه مواد خیلی ...

هیچی نمیشه بزن نترس مگه واکسن آنفولانزا اینکارو کرد که واکسن کرونا بکنه مطمئن باش زمان واکسن آنفولانزاهم این شایعات بوده ولی خداروشکر اون موقع اجباری کردن و آنفولانزا ضعیف شد الانم باید همینکارو کنیم

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
 منم اصلا دلم نمیخواد تموم بشه، حیف که فصل آخرشه

آره از الان غصم گرفته تا ۲۰۲۲😒کاش هیچوقت تموم نشه ب قول یه کاربری بسازن اصلا چرت و پرت بسازن . ما راضییم گور بابای ناراضی😂

........❤
هیچی نمیشه بزن نترس مگه واکسن آنفولانزا اینکارو کرد که واکسن کرونا بکنه مطمئن باش زمان واکسن آنفولان ...

اوایل که واکسن کم بود همه داشتن فحش میدادن که چرا وامسن نیست و یه عده هم دو هفته توی ارمنستان برای واکسن چادر زده بودن. الانم که واکسن هست باید التماسشون کرد که برن. ملت عحیبی داریم 

اوایل که واکسن کم بود همه داشتن فحش میدادن که چرا وامسن نیست و یه عده هم دو هفته توی ارمنستان برای و ...

اره واقعا 

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️