2777
2789
ساخت چین دیگع ک پیر و پاتالاشون ک مستمری بگیرن رو حذف کن و ب نسل جدید ک کودک و نوزادن اسیب مزن

هیچ چیزی قطعی نیست ، چین شاید قربانی یک هدف بزرگ مخرب باشه

قضیه زامبی و آخر الزمان و اینا دیگه😂😂😂

من خودم قبل کرونا بود که سریال مردگان متحرک رو شروع کردم نگاه کردن، با خودم گفتم عه چ جالب کیشه اگه همچین اتفاقی بیفته خیلی هیجان انگیزه خخخخ( خاک بر سرم کنن، با خپدم نگفتم که اگه قرار باشه مث سریاله یشه کلی آدم میمیرن) ، چند ماه بعد قضیه کرونا پیش اومد خخخ

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم قبل کرونا بود که سریال مردگان متحرک رو شروع کردم نگاه کردن، با خودم گفتم عه چ جالب کیشه اگه ...

چشات خیلی شوره ، یکم از پول ملی ایران تعریف کن😂😂

ن نزدم ، وقت نکردم همش سر کار بودم

سینوفارم بزن، اگه عوارضیم قرار باشه بعد چند سال داشته باشن، حداقل این از همشون ضعیف تره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ولی جدا از اینا هدف ویروس کرونا کم کردن جمعیت بوده ، کاملا هم ساخت بشره

اره ولی کشورای پرجمعیت نه ایرانی که جمعیتش انقد کمه که التماس میکنن بچه بیاری مطمئن باش وقتی واکسنا وارد شده خود دانشمندا و محققای ایرانی روش تجزیه وتحلیل کردن همینجوری که به مردم واکسن نزدن

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
منم شنیدم تو بعضی کشورا از ای خونه هایی ساختن ک زامبیا نتونن وارد بشن.. میگن یه ویروس چند سال آینده ...

خخخ فرضیه یه بچه پنج سالس احتمالا😂😂زامبی خره کیه😂😂

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️