2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واکسن زدم بخدا 😐

پس چی میگی 😂😂پس چرا میگی واکسن ممکنه زامبیمون کنه نکنه این حرفارو میزنی که یه سریا واکسن نزنن اگه زامبی شدی دونفر باشن تو خونشونو بخوری😂😂😂

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
پس چی میگی 😂😂پس چرا میگی واکسن ممکنه زامبیمون کنه نکنه این حرفارو میزنی که یه سریا واکسن نزنن اگه ...

نمیدونم چی زدی ک منو با یکی دیگه اشتباه كرفتی خواهر 😂 ولی پیشنهاد میکنم پستا درست بخونی 🤪

آره دیگه مردم باید خودشونو تو خونه حبس کنن تا بیماریش بره  البته خدا کنه همش دروغ باشه  ...

خداییش کرونا از زامبی وحشتناک تر باز زامبی میشه دید ولی کرونای نامرد چی ک کلا۵گرم شد وزنش تو جهان و قابل دیرن نیست

اوایل که واکسن کم بود همه داشتن فحش میدادن که چرا وامسن نیست و یه عده هم دو هفته توی ارمنستان برای و ...

حالا اگر بگن بدویین بیاین واکسن دولتی اوردیم یکی دو میلیون ببین چه صفی بکشن ملت

مردم ما عاشق محصولات دولتی هستن ن مجانی و چیزی ک حقشونه