2777
2789

۱۲ ساله زندگیم داغونه، همسرم قبلنا علنی میگفت دوستم نداره بعدها یکم مراعات کرد گفت دیگه این زندگی رو قبول کردم، الانم بعضی وقت ها با کاراش نشون میده بعضی وقت ها توی بحث و ناراحتی میگه ولی بعدش انکار میکنه میگه من نگفتم تواز خودت حرف درمیاری

با اینهمه تحقیری که شدم نمیدونم چرا طلاق نمیگیرم، اخه یه ادم چقدر توان تحقیر شدن داره که من هنوزم نرفتم و موندم که بیشتر خورد بشم

چون از بعدش میترسی 

ولی قدیم نیست . الان زمونه فرق کرده 

اعصاب و روان مهمتر از شوهره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از بعدش میترسی ولی قدیم نیست . الان زمونه فرق کرده اعصاب و روان مهمتر از شوهره

خودمم نمیدونم از چی بعدش میترسم، از بی پولی، از تنهایی، از حرف مردم و... خودمم نمیدونم 

به شدت اشتباه می کنی، مردی که دوستت نداره و اونو ابراز هم میکنه اصلا ارزش موندن نداره، بمونی ۱۰ سال یا ۲۰ سال بعد وقتی که جوونیت رفته و بچه هاتم بزرگ شدن یا ازدواج کردن اونموقع باز به همین نتیجه میرسی ولی دیگه شرایطت سخت شده. اگر فک میکنی دوستت نداره واقعا، زودتر کنده شو ازش

نگاه من در حال طلاقم منم ی جوری بازی روانی میدادواقعا خوشحالم ک نیست ولی خی تا طلاق بگیری و حرف مردم ...

اصلا توان اینکه برم دنبال طلاق رو ندارم، انگار اسمش که میاد پاهام دیگه مال خودم نیست

عزیزم نذار این احساس توی وجودت بمونه مگه ما چند سال زنده ایم،برو با یه مشاور خوب صحبت کن حیفه زندگیت به طلاق ختم بشه ببین چه کاری از دستت بر میاد که زندگیتو بسازی نمیشه یه طرفه به قاضی رفت،هر زندگی دو نفر توش دخیلن احتمالا شما هم کارهایی باید انجام بدی که تا الان ندادی اگه راه حلی پیدا کردی و انجام دادی و نشد اون وقت فکر دیگه ای بکن،رها کردن آسونه ساختن زندگی سخته اما نتیجه ش شیرینه.

به شدت اشتباه می کنی، مردی که دوستت نداره و اونو ابراز هم میکنه اصلا ارزش موندن نداره، بمونی ۱۰ سال ...

باید بعدش پول داشته باشه

اگه ن شاید ی ردزی مجبور شد با بدتر این بخاطر پول باشه یا ازدواج کنه

به شدت اشتباه می کنی، مردی که دوستت نداره و اونو ابراز هم میکنه اصلا ارزش موندن نداره، بمونی ۱۰ سال ...

همه این نصیحت هارو حفظم ولی نمیتونم، بخدا نمیتونم نمیدونم چمه 

اصلا توان اینکه برم دنبال طلاق رو ندارم، انگار اسمش که میاد پاهام دیگه مال خودم نیست

بخدا اینقدر رفت و امد دادگاه داره تازه من حق طلاق دارم و اون نمیاد ک دعوا اینا بشه بازم فشار رومه چندماه حس شکست شدید داری هرچند ک از دستش راحت شده باشی

خودمم نمیدونم از چی بعدش میترسم، از بی پولی، از تنهایی، از حرف مردم و... خودمم نمیدونم

اول برو مشاوره و روانشناس .

موقعیتهاتو بسنج . 

چون  چند تا خانم میشناسم . شاغلن . ولی طلاق نگرفتن . الان  مشت مشت قرص اعصاب و روان مصرف میکنن . خیلی داغون شدن .  زندگی نکردن کلا . فقط پول دراوردن برای شوهراشون. خودشونم الان بیمار اعصاب شدن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .