2777
2789
وسواس ک چ عرض کنم خودم دارم سکته میکنم از ترس اخه دختر اولیم تب و تشنج بود دیگه وحشت دارم از تب  ...

نه عزیز دلم ، یکم قوی باش ، مادری شما، نگرانی رو بچه اثر میذاره ، انرژی رو میگیره مریض میشه

تمام وجودم ، خانواده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دما کاملا طبیعیه ، اصلا بچه تب نداره، انرژی منفی الکی به بچه نده

همه دارن بهم میگن ولی باورت نمیشه چقد جو خونمون الان استرسه هم من هم دختر بزرگم ماسک زدیم 

اره آسیاباش داره درمیاد و دو طرفش ورم کرده 

پسر منم همینجور بود عزیزم 

تبش چنده

استا دوبرابر وزنش بده

اگه هم اسهال مایعات فراوان 

روری یه دونه کپسوا یوموگی باز کن بریز تو اب حل شه با سرنگ بده

کیدی لاکت هم بریز تو ماستی ابمیوه یا اب حل کن بده از کم اب سدن بدن جلوگیری میکنه فقط اینو حتما باید تو یخچال نگه داری بچه من تازه دوروز خوب شده خداروشکر

ولی اول مطمئن شو دندونشه

تبش چنده ؟

همه دارن بهم میگن ولی باورت نمیشه چقد جو خونمون الان استرسه هم من هم دختر بزرگم ماسک زدیم 

نبابا اون طفل معصوم میترسه مطمئنن تو این دوره از کرونا شما بزرگترا اول میگیرین بعد این طفل معصوما

پسر منم همینجور بود عزیزم  تبش چنده استا دوبرابر وزنش بده اگه هم اسهال مایعات فراوان  ...

والا با این دیجیتالیا میگیرم ک پنج ثانیه ای تب رو نشون میده نهایت ۳۷ بود 

نبابا اون طفل معصوم میترسه مطمئنن تو این دوره از کرونا شما بزرگترا اول میگیرین بعد این طفل معصوما

اخه چی بگم من تا دمه درم نمیرم شوهرمم دو تا دوتا ماسک میزنه بخاطر بچه ها بخدا باورت نمیشه تمام تفریح من اینه برم بچه رو ببرم دمه در ساعت پنج عصر نیم ساعت دمه در بشینم ک هیچ احدی تو خیابون نیست و بیام بالا همین

عزیزم من امروز صبح بلند شدم دست زدم ب دخترم طبق عادت دیدم گرمه بدنش شیر بش دادم و بیدارش کردم دیدم ا ...

این دما از زیر بغل با نیم درجه اضافه شده این؟؟این دما طبیعیه،تب نیست،چیزی هم به عنوان تب برای دندان دراوردن وجود نداره،بچه ها چون لثه هاشون درد میکنه دستشونو میزارن دهنشون واسه همین میکروبارو وارد بدنشون میکنم عفونت میکنن،واسه همین تب وعفونت و اسهال تو این بچه ها شایعه درواقع واسه ورود میکروباس نه واسه دندون دراوردن، اگه علائم دادو تبش بالا رفت ببر دکتر

عزیزم من امروز صبح بلند شدم دست زدم ب دخترم طبق عادت دیدم گرمه بدنش شیر بش دادم و بیدارش کردم دیدم ا ...

با دماسنج زیر بغل بگیری باید نیم تا هفت اوشر بزاری روش فقط داخل مقعد و زیر زبونی دقیق

این دما از زیر بغل با نیم درجه اضافه شده این؟؟این دما طبیعیه،تب نیست،چیزی هم به عنوان تب برای دندان ...

اخه ب شدت خونه ی ما ضدعفونی میشه همه چیز بعد باورت نمیشه هردیقه دستشو میشورم

با دماسنج زیر بغل بگیری باید نیم تا هفت اوشر بزاری روش فقط داخل مقعد و زیر زبونی دقیق

مثلا ۱۱:۳۰بهش دارو دادم الان خنکه خنکه عرق کرده من بچه هام وقتی عرق کنن میفهمم سالمن

خیلی تنهام میترسم خداکنه زود خوب بشه بخدا خودم تهوع گرفتم از استرس

نترس راحت کنار بچه هات دراز بکش  از انرژی مادرانه بهشون بده ، از آرامش و قدرت درونیت، راحت با بچه هات بخواب، تب نداااااره خیالت راحت

تمام وجودم ، خانواده ام
نترس راحت کنار بچه هات دراز بکش  از انرژی مادرانه بهشون بده ، از آرامش و قدرت درونیت، راحت با ب ...

شمارتو میشه بهم بدی واتساپ چت کنیم یکم ارامش بگیرم بدنم میلرزه