2777
2789
عنوان

همسایه ی مشکوک

1233 بازدید | 31 پست

سلام دوستان امیدوارم بیدار باشین ما چند روزه اسباب کشی کردیم بعد واحد کنارمون گویا یک خانومن و هیچ وققت نیستن فقط شبا ساعت ۱۰اینا میان باز صبح میرن و حفاظو میبندن!

امشب تا همین ده دقیقه پیش یکسر صدای اواازو سرو صدای دختر و پسر بود و جالبه حتی یک کفش هم دم در نبود!و موقع رفتن ۴/۵تا پسر بودن با یه دختر همشونم با موتور اومده بودن گویا!!همش میترسم نکنه ادمای بدی باشن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ مزاحمتی برا شما ندارن  مشکلی پیش نمیاد

اخه واحد کنارمونن اگر واقعا یکسری شکای منفی که نسبت بهشون داریم درست باشه خیلی ترسناکه واقعا محیط ناامن میشه!!

اخه دوتا دختر با این همه پسر!!منطقی نبود !

مدیر داره ساختمونتون

تازه اومدیم هنوز نمیدونیم مدیر ساختمون کیه و ایا اصلا داره یا نه!

من گفتم اگر بازم تکرار شد برگه دم درشون بزنیم که لطفا اروم تر باشین و رعایت کنین!

کلا خیلی مشکوکه!

تازه اومدیم هنوز نمیدونیم مدیر ساختمون کیه و ایا اصلا داره یا نه! من گفتم اگر بازم تکرار شد برگه دم ...

نه اینجوری نمیشه بنظرم اگر سرصداشون اومد محترمانه در بزنید بگید آرومتر لطفا...حتما در مورد مدیر هم بپرسید 

تازه اومدیم هنوز نمیدونیم مدیر ساختمون کیه و ایا اصلا داره یا نه! من گفتم اگر بازم تکرار شد برگه دم ...

والا منم قبلا یه همسایه داشتم طفلی شوهره ۷ شب میرفت سرکار ، ۸ صبح میومد این هر روز یه مرد جدید رو می اورد خونه . شوهره فهمید دعوا و کتک کاری طلاق گرفتن . زنه موند اوضاع بدتر شد همسایه هاتهدیدش کردن که جمع کنه بره . یه شب ساعت ۱۲ بار کرد و رفت 

خدای من خدای معجزه هاست . 

یادمه یه بار تازه خونه امون عوض کرده بودیم بعد همش بوی تخمیر نیومد اطرافمون یه بویی شبیه الکل و شراب درست کردن

منم زنگ زدم ۱۱۰گفتم

گفتن بزن ۱۱۳اونم زدم گفت بررسی می کنیم

وای که چقدر استرس داشتم و به نظر خودم کارم درست بود بعداً فهمیدم دور تا دور خونمون انبار لیمو و مرکباته و من بوی اونا رو درست تشخیص ندادم

وای که چقدر تباه بودم یه دختر ۱۵ساله که فک می کرد هنر کرده

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)