2777
2789
عنوان

همسایه ی مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 31 پست
نه اینجوری نمیشه بنظرم اگر سرصداشون اومد محترمانه در بزنید بگید آرومتر لطفا...حتما در مورد مدیر هم ب ...

درست میگید شاید برخورد قاطع تری بخواد!امیدوارم فقط همین یه بار باشه!من که همش میخوام خوش بین باشم که همکارشونن و مهمونی بوده دیگه😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم قبلا یه همسایه داشتم طفلی شوهره ۷ شب میرفت سرکار ، ۸ صبح میومد این هر روز یه مرد جدید رو می ...

وای عجب ادمی بوده باورم نمیشه!من توهمچین شرایطی میترسم!این اینجوری نبود حالت مهمونی داشت با اهنگو اینا

تازه اومدیم هنوز نمیدونیم مدیر ساختمون کیه و ایا اصلا داره یا نه! من گفتم اگر بازم تکرار شد برگه دم ...

حرفی نزنید

برای شما که ازاری ندارن

اینجور ادما میتونن واست دردسر ساز بشن ، به نظرم نزدیکشون نشید بهتره

منتظر ..🤍🍃
وای عجب ادمی بوده باورم نمیشه!من توهمچین شرایطی میترسم!این اینجوری نبود حالت مهمونی داشت با اهنگو ای ...

والا همسایه من اونجوری بود . گندشو بالا اورده بود 

فقط  ببین مستاجره یا صاحبخونه . مستاجر باشه میترسه میره

خدای من خدای معجزه هاست . 
حالا با یه شب نتیجه گیری نکن  نمیشه قضاوت کرد ببین تکرار میشه اصلا یا چند وقت یه بار تکرار می ...

بله درست میگین !کلا چون یکم عجیب بود خواستم بدونم بقیه چه نظری دارن

درست میگید شاید برخورد قاطع تری بخواد!امیدوارم فقط همین یه بار باشه!من که همش میخوام خوش بین باشم که ...

منم ب همسایه خیلی حساسم...و قبل از گرفتن خونه از بانگاه حتما درمورد همسایها سوال بپرسم 

اره 😰

کاری بهشون نداشته باشید

خودتو داخل خطر ننداز ..امدیمو یه شب مجبوری خونه ات تنها بودی ..میخوای چیکار کنی اون موقع ، حرفی نزنید ، تا وقتی ازاری ندارن چیزی نگید که سرلج بیوفتن 

منتظر ..🤍🍃