2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلتنگم ولی نمیتونم پیام بدم کات نکردیم ولی نمیتونم پیام بدم🥺😭💔

منم کات نکردیم ولی دلم براش خیلی تنگ شده بهش قول دادم بهش پیام ندم یه مدت اما نمیتونم😓😔🥺

منم.بهمم گفت دلم‌نمیخواد دیگه پیامی از هم داشته باشیم‌پس امیدوارم بهش احترام بزاری و پیام ندی و منو هیچوقت نمیبینی.هرچندبا دعوا از هم جدا نشدیم ولی حقیقتا با این حرف تا صبح خوابم نبرد.فکر اینکه دیگه هیجوقت نمیبینمش دیوونم کرده

منم کات نکردیم ولی دلم براش خیلی تنگ شده بهش قول دادم بهش پیام ندم یه مدت اما نمیتونم😓😔🥺

وای گلم درکت میکنم منم معلوم نیس تاکی این وضعیت ادامه داشته باشه  بعضی روزامیخوام بزنگم ولی پشیمون میشم میگم خودموکوچیک میکنم 

۱۸ مهر اخرین باربود که باهم حرف زدیم واز۱۵ شهریور این دوری شروع شد 🥺💔

🙃... I just wanna make you feel okay 
وای گلم درکت میکنم منم معلوم نیس تاکی این وضعیت ادامه داشته باشه  بعضی روزامیخوام بزنگم ولی پشی ...

من آخرین روزی که باهاش حرف زدم ۲۱ مهر بود نمی‌دونم دیگه کی میتونم دوباره باهاش حرف بزنم معمولا هروقت دلتنگش میشدم بهش زنگ میزدم آرومم میکرد ولی الان نیست بهش قول دادم 😓😓😔😔🥺