2777
2789
عنوان

وای چقدر سخته بدشانسی آوردن

134 بازدید | 14 پست

من حدود سه ماهی هست طلاق گرفتم شوهرم اخلاقش بد بود ولی قابل تحمل ولی عشق نبود بین ما وقتی فهمیدم بچه دار نمیشه دیگه موندن تو اون خونه برام جهنم شد مامانمم گفت نزار جوونیت بسوزه جدا شو البته اذیتم کرد و اما باور نمیکرد جدا میشم الان حس های مختلف اومدن سراغم چرا خودم دوسم نداشت و این بچه دار نمیشد حس ناامیدی و حتی بعضی وقت ها عذاب وجدان و پشیمونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳سال دوسال هم نامزد هردو معلم بودیم

عزیزم چی بگم متاسفم .نمیتونم قضاوت کنم اما گاهی مادرا با دلسوزی مادرانشون راهنماییای اشتباه میکنن ادم رو.امیدوارم اینبار ازدواج عالی داشته باشی

عزیزم چی بگم متاسفم .نمیتونم قضاوت کنم اما گاهی مادرا با دلسوزی مادرانشون راهنماییای اشتباه میکنن اد ...

ممنون عزیزم دست بزن داشت بچه ننه کارت حقوقم چک میکرد نکنه  پول بدم خانوادم عقیم بود و بچه دار نمیشد هرچی از حقوق من میخریدیم مثلا طلا فاکتورش میزد اسم خودش طلا رو هم پیش مادرش نگه میداشت تمام اموال به اسم اون بود

ممنون عزیزم دست بزن داشت بچه ننه کارت حقوقم چک میکرد نکنه  پول بدم خانوادم عقیم بود و بچه دار ن ...

خب اینجور اره خب مرد نرمالی نبوده من واقعا نمیدونم زنا چطورنمیتونن از حق خودشون دفاع کنن .اخه خیلی ها سرجریان عقیم بودن کنارمیان باهم اما خب مشکلات بزرگتری مثل دست بزن داشته:(حالا خداروشکر دستت تو جیب خودته خدابزرگه متاسفانه امار طلاق بالاس