2777
2789

و اینکه سخت بوده باردار شدن؟

من از وقتی فهمیدم کارم گریست،تا پارسال اصلا پلی کیستیک نبودم 

چطور میشه یدفه ای پلی کیستیک شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یه دفعه دیگه یه جای دیگه سنو بده برامنم گفتن پلی کیستیک که دکترمو عوض کردم رفتم یه جای دیگه گفت اصلا اینطور نیس حتی من چون خارج از رحم باردار شده بودم رفتم عکس رنگی گفت اصلا یه دونه کیستم نداری 

حتما یه دفعه دیگه یه جای دیگه سنو بده برامنم گفتن پلی کیستیک که دکترمو عوض کردم رفتم یه جای دیگه گفت ...

اخه سونو مگه اشتباه میکنه،تو سونو نوشته بود

من پارسال کاملا سالم و با فولیکولای خوب بودم 

این سری فولیکولام ۱۴،۱۵ بود

فامیل ما هم پلی کیستیک شدیده هم شلی دهانه رحم داره الان دومی رو بارداره ولی استراحت مطلق با وجود سرکلاژ

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
خداروشکر،دوستم واسه منم دعا کنید،خیلی بچه دوس دارم🥺

عزیزم فقط گرمیجات و خرما و حلوای گرم و‌سیاهدانه با عسل و ارده شیره و دمنوش دارچین زنجبیل ،بومادران بابونه جدا جدا دم کن با عسل یا نبات بخور سه ماه رعایت کن لبنیات حذف سردی خیلی خیلی کم ،بعد باردار میشی منم دعا کن،حلوای میتی رو از نی نی سایت سرچ کن درست کن بخور فقط رحمتو گرم نگه دار،دعا هم چشم ،انشاالله سال دیگه این موقع نی نی بغلته داره شیر میخوره سالم و صالح

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

لبنیاتو حذف کن،پسته و موز و خرما با همسرت زیاد بخورین

فست فود حذف کن

عزیزم فقط گرمیجات و خرما و حلوای گرم و‌سیاهدانه با عسل و ارده شیره و دمنوش دارچین زنجبیل ،بومادران ب ...

خیلی رعایت میکنم یه مدته،لبنیات اصلا نمیخورم ،فست فودو قطع کردم،ممنون از دعای قشنگت و اینکه وقت گذاشتی،انشاالله به هرچی ک میخوای برسی عزیزم❤