2777
2789
عنوان

خواستگارم تهدید میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 33 پست

بگو اگه بخوای کار نادرستی انجام بدی میرم پلیس فتا از دستت شکایت میکنم بعدش میام محل کارت آبروت رو میبرم بعدش میام سراغ خانوادت اونجا هم همین طور . کاری میکنم که هفت جد بعدت هم نتونن سر پا وایسن .

وای عزیزم اول با مادرت مشورت کن بعد با مامانت برید به بابات بگو وقتی مامانت کنارت باشه راحتتر صحبت میکنی....

بنظرم کسی که تهدید میکنه به درد ازدواج نمیخوره

حالا از کجا باباتو میشناسه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطرترس از پدرگفتن تو دام کارهای منفی بعدش نیوفت خطتتو عوض کن و اگه حتی باز بخواد به پدرت بگه حساسیت نشون نده حداقل به زبون بگو خودم میگم

وقتی به دردت نمیخوره ادامه باهاش اشتباه محض

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

خواستگاری که خانواده ندونن خواستگار نیست . دوست هستش . الانم به خانوادت بگو و برو پلیس شکایت کن .&nb ...

خوب میگه ازدواج کنیم ،میگه بیام خواستگاریت

یک بار ازدواج کرده جدا شده ،این اصرار زیادش مشکوکم کرده 

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟
نه قصد ازدواج داره واقعا

خدایی چرا چشم هاتونو تو واقعیت میبندید. داره تهدیدت میکنه . بعدن شاید زدت . شاید تهمت زد . هیچی ازش بعید نیست . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

نباید هیچ ترسی از خودت نشون بدی اگه گفت میام این کارو میکنم بگو به درک بیا فک کردی برا من مهمه . مطمئن باش هیچکاری انجام نمیده . بعدشمممم میتونی از پیاماش که تهدید میکنه عکس صفحه بگیری بعد بهش بگی منو تهدید کردی میتونم ازت شکایت کنم . واقعا میتونی بری پیش پلیس فتا

• 🤍🦢 •
بگو اگه بخوای کار نادرستی انجام بدی میرم پلیس فتا از دستت شکایت میکنم بعدش میام محل کارت آبروت رو می ...

بهش گفتم شکایت میکنم ،گفت :باکی ندارم من تورو میخوام 

خدایی چرا چشم هاتونو تو واقعیت میبندید. داره تهدیدت میکنه . بعدن شاید زدت . شاید تهمت زد . هیچی ازش ...

من نمیخوامش، فقط از تهدیدش میترسم ،فقط تهدید نیست ،تحقیرش،منت گذاشتنش و خیلی چیزهای دیگه،ازش بدم امده 

خوب میگه ازدواج کنیم ،میگه بیام خواستگاریت  یک بار ازدواج کرده جدا شده ،این اصرار زیادش م ...

خیلی عجله داره . تهدیدشم مشکوکه . تعادل نداره انگار

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

عزیزم اول که نامزد را باید با همانگی خونتون قرار میزاشتی برا اشنای ایشون حالا هم مشکل نیست این موضوع اگه ادم خوبی که فک نکنم بد باشه ودوستش داری حرف غیر منطقی نمیزنه یعنی ساده است تو بگو باشه منم بعضی وقتها مهمونت میکنم مثلا این ها که ملاک اصلی انتخاب نیست.بعد هم اگه دوستش نداری که که خوری میکنه به باباد نمیگه تو حساس نشو وبگو شرمنده مناسب هم نبودیم وبکل ولش کن ویه خلاصه اشنای با این را فقط به مادرت بگو حرف عکس نزن.تا احتمال اگه مثلا ددید فهمید بگو مادر تو جریانه .

من نمیخوامش، فقط از تهدیدش میترسم ،فقط تهدید نیست ،تحقیرش،منت گذاشتنش و خیلی چیزهای دیگه،ازش بدم امد ...

مجموع صفات بد هستش انگاری . با پدرت صحبت کن و برو شکایت . اونم مشکلی نداره . تهدید خودش حکم داره .