2777
2789

چندساله درگیر میگرن شدم کم خوابی فشار واسترس خوردن سردیجات خوردن سرما به سرم و... خیلی چیزای دیگه باعث این سر درد میشه اگر از خونه رفتم بیرون مسافتی زیادی رفتم وقتی برمیگردم سر درد دارم و باهیچ قرص ومسکنی هم خوب نمیشم واقعا خسته شدم دیگه کار وزندگیم هم مختل شده

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

میگرنت از نوع سرده یا گرم ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم از کجا بفهمم

وقتی میگرنت استارت میزنع با خوردن سردی آروم میشه شقیقه هات یا با خوردن گرمی ؟

من اوایل نمی‌دونستم میگرنمو چه جوری آروم کنم چای دارچین دم میکردم بدتر میشدم و حالت تهوع شدید .اما یه بار کمپرس یخ گذاشتم رو شقیقه هام و حدقه ی چشمم .آنی دردمو ساکت کرد .الان اگر بیرون باشم و یخ در دسترس نباشه و میگرنم استارت بزنه سریع به بستنی وانیلی میگیرم تا مغزم سبک و خنک بشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اگه تهران زندگی میکنین یه دکتر مغز اعصاب معرفی کنم برو پیشش .من خودم مادرم میگیرن داشتیم پیش اون دکت ...

نه اصفهانم متاسفانه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

وقتی میگرنت استارت میزنع با خوردن سردی آروم میشه شقیقه هات یا با خوردن گرمی ؟من اوایل نمی‌دونستم میگ ...

نه نه سردیجات خودش باعث سر دردم میشه دیشب که سر درد داشتم سردی خورده بودم 

نه نه سردیجات خودش باعث سر دردم میشه دیشب که سر درد داشتم سردی خورده بودم

خب پس گرمی بخور بعدش 

سلام یه ویزیت پیش دکتر مسعود اعتمادی فر برو من خودم چند سال زیر نظرشون بودم تقریبا تو اصفهان حرف اول ...

مرسی عزیزم میرم حتما

داخل چایی به لیمو بریزاز عطاری بخر برای میگرن عالیه

عه چقدر عالی میخرم ببینم جواب میده